Oyun için HDD tavsiyesi

KSA

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Argon Kaynakçısı
Bütçe sıkıntısız +10TB ve üzeri hızlı ve üzmeyecek bir HDD arıyorum link bırakın teşekkürler.

SSD almanızı öneririm. Çalışırken HDD'yi düşürürseniz çöp olacak.

İşletim sistemi olsaydı o olurdu ama oyun çok fazla yer kapladığı için HDD alıyor SSD'ye gerek yok.
Hocam 10 TB neyin oyunu . Eğer sata yeriniz varsa bir adet 2 TB ssd 1 adet 8 TB HDD alabilirsiniz. Oyunlar SSD'de dosyalar HDD'de durur.

İfadeler: KSA
Hocam 10 TB neyin oyunu . Eğer SATA yeriniz varsa bir adet 2 TB SSD 1 adet 8 TB HDD alabilirsiniz. Oyunlar SSD'de dosyalar HDD'de durur.

Oyun dosyaları HDD durur bir daha sil yükle yapmaz hocam kısayollarını ana SSD'de durur.

Oyun dosyaları HDD durur bir daha sil yükle yapmaz hocam kısayollarını ana SSD'de durur.
Benim söylediğim şey oyunların hdd de bulunduğunda yavaş çalışması. O yüzden SSD'ye kurmasını önerdim.

İşletim sistemi olsaydı o olurdu ama oyun çok fazla yer kapladığı için HDD alıyor SSD'ye gerek yok.

Çok doğru tespit aslında kullandığım ssd samsung 990 pro 1 tb oldukça hızlı ve güzel bi ssd oyun depolamak sorun olduğu için depolama sorununu ortadan kaldırmak adına yüksek kapasiteli ve ssd kadar olmasada hızı açısından ssd ye kıyasla pişman etmeyecek ürün arıyorum

5 6 TB yeterli olur Seagate'nin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…