Oyun İçin i7-7700 ve RX480 Sistem Toplama

teknotpc

Hectopat
Daha fazla  
Aşağıdaki resimdeki sistemi almak mantıklı mı ve bu sistem beni 4-5 yıl götürür mü? Değiştirmem gereken parça var mı? Normalde sisteme Kingston 16GB (2x8GB) HyperX FURY Black Series DDR4 2133MHz CL14 1.2V XMP Ram alacağım ama stokta olmadığı için şimdilik bunu seçtim.

1V13jb.png

Bu sisteme monitör olarak aşağıdakilerden hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki resimdeki sistemi almak mantıklı mı ve bu sistem beni 4-5 yıl götürür mü? Değiştirmem gereken parça var mı? Normalde sisteme Kingston 16GB (2x8GB) HyperX FURY Black Series DDR4 2133MHz CL14 1.2V XMP Ram alacağım ama stokta olmadığı için şimdilik bunu seçtim.

Eki Görüntüle 215877

Bu sisteme monitör olarak aşağıdakilerden hangisini almalıyım?

RAM'leri dediğiniz gibi 2x8 olarak almanız daha performans sağlayacaktır.
Oyun için i5 yetsede, i7 alacak durumunuz varsa tabikide i7 kalsın. Ileride çok rahat edersiniz.
Onun disinda sisteme SSD eklemenizi öneriyorum.

Monitorde tabiki AOC olani.(y)

RAM'leri dediğiniz gibi 2x8 olarak almanız daha performans sağlayacaktır.
Oyun için i5 yetsede, i7 alacak durumunuz varsa tabikide i7 kalsın. Ileride çok rahat edersiniz.
Onun disinda sisteme SSD eklemenizi öneriyorum.

Monitorde tabiki AOC olani.(y)

Çok Teşekkürler cevap yazanlara Şuan Kararlarım oturdu nerdeyse 2X8 alacağım zaten :) Monitörde ilk başta samsung curved beni etkilesede Herkes AOC u önerdi bende AOC alacağım sanırım :D Peki neden AOC 1ms olduğu için mi

Çok Teşekkürler cevap yazanlara Şuan Kararlarım oturdu nerdeyse 2X8 alacağım zaten :) Monitörde ilk başta samsung curved beni etkilesede Herkes AOC u önerdi bende AOC alacağım sanırım :D Peki neden AOC 1ms olduğu için mi

Oyuncu iseniz, tabikide düşük ms ve yuksek Hz, yuksek çözünürlük.

Birde ilk bilgisayarı aldığımda karşıma yükleme ekranı mı gelecek oradan da windows mu yükleyeceğim ? o İlk açılış felan nasıl biliyor musunuz :D

Açılırken del ya da f8 e basın BİOS ekranı çıkacaktır. Windows kurmak için Technopat rehberi var bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı