Oyun için i9 14900K mi yoksa R7 7800X3D mi?

Evet aynen öyle. Bütçe sıkıntın olmadığı için 9700X üzerinde duruyorum, bana kalsa 7700 oyun sistemleri için en mantıklı seçenek.
F/P açısından mı 7700 öneriyorsunuz?
İnternette r7 7800x3d üzerinde duran birçok kişi gördüm. R7 9700x ile aralarında ne kadar performans farkı vardır?

F/P açısından mı 7700 öneriyorsunuz?
İnternette R7 7800x3D üzerinde duran birçok kişi gördüm. R7 9700X ile aralarında ne kadar performans farkı vardır?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Oyun testleri 4090 ile 1080p çözünürlükte yapılmış. İşlemcilerin saf performanslari ortaya çıksın diye. Yüksek çözünürlükte arada fark olmaz, hele bir de daha güçsuz ekran kartlarıyla.

Oyun testleri 4090 ile 1080p çözünürlükte yapılmış. İşlemcilerin saf performanslari ortaya çıksın diye. Yüksek çözünürlükte arada fark olmaz, hele bir de daha güçsuz ekran kartlarıyla.

Teşekkürler. Son karar olarak sanırsam 5070 Ti
R7 9700X
(muhtemelen 64gb)Ram
1TB M.2 SSD
360'lık sıvı soğutma NZXT kraken iyi diye biliyorum ama biraz pahalıya kaçıyor daha f/p bulursam alırım.
B650M yeterli olur herhalde.

Teşekkürler. Son karar olarak sanırsam 5070 Ti
R7 9700X
(Muhtemelen 64 GB)RAM
1TB M.2 SSD.
360'lık sıvı soğutma NZXT Kraken iyi diye biliyorum ama biraz pahalıya kaçıyor daha F/P bulursam alırım.
B650M yeterli olur herhalde.

Anakart ta da ihtiyacın olmayan özelliklere fazladan para odemeye gerek yok. Kaliteli ihtiyaç duyduğun özelliklere sahip bir model secebilirsin. Bir iki model dikkatimi çekti bütçene ve ihtiyaçlarına göre bakarsın. Daha iyi seçeneklerde olabilir, yeni konu da açabilirsin.

Anakart ta da ihtiyacın olmayan özelliklere fazladan para odemeye gerek yok. Kaliteli ihtiyaç duyduğun özelliklere sahip bir model secebilirsin. Bir iki model dikkatimi çekti bütçene ve ihtiyaçlarına göre bakarsın. Daha iyi seçeneklerde olabilir, yeni konu da açabilirsin.

Yardımın için teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı