Z1NKKKK Femtopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #1 Oyun için AMD Ryzen mı yoksa Intel mi? İkisinin de herhangi bir modeli olabilir. Sadece merakımdın soruyorum, saygılar. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2022
Oyun için AMD Ryzen mı yoksa Intel mi? İkisinin de herhangi bir modeli olabilir. Sadece merakımdın soruyorum, saygılar.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.361 Makaleler 8 Çözümler 180 4 Şubat 2022 #2 Z1NKKKK dedi: Oyun için AMD Ryzen mı yoksa Intel mi? İkisinin de herhangi bir modeli olabilir. Sadece merakımdın soruyorum, saygılar. Genişletmek için tıkla... Hangi işlemciyi veya hangi oyun için alıcağınıza göre değişir.
Z1NKKKK dedi: Oyun için AMD Ryzen mı yoksa Intel mi? İkisinin de herhangi bir modeli olabilir. Sadece merakımdın soruyorum, saygılar. Genişletmek için tıkla... Hangi işlemciyi veya hangi oyun için alıcağınıza göre değişir.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #3 İki marka arasında ahım şahım fark yok bana göre, hangisi bütçen için uygunsa ona yönelmelisin.
Jonathan North Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Eylül 2013 Mesajlar 8.500 Makaleler 1 Çözümler 90 Yer Istanbul 4 Şubat 2022 #4 Bütçeye anakartı (+ gerekiyorsa soğutucusu) ve işlemcisi hangisi daha iyi sığıyorsa o. Giriş/Orta/Üst segment olarak modelden modele değişkenlik gösterebilmekte.
Bütçeye anakartı (+ gerekiyorsa soğutucusu) ve işlemcisi hangisi daha iyi sığıyorsa o. Giriş/Orta/Üst segment olarak modelden modele değişkenlik gösterebilmekte.
G gods of 999 Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.316 Makaleler 2 Çözümler 19 4 Şubat 2022 #5 Şahsen AMD seçerdim ama Intel'in de modeline göre değişir.