Oyun için Intel Xeon E3-1276 V3 vs Intel i5 4690K

Vinograd

Hectopat
Oyun için hangi işlemci daha uygundur? Ekran kartı fark etmeksizin. Anakart overclock desteklemiyor yani overclock olayı hariç tutularak değerlendirme daha iyi olur.

Oyun için hangi işlemci daha uygundur? Ekran kartı fark etmeksizin. Anakart overclock desteklemiyor yani overclock olayı hariç tutularak değerlendirme daha iyi olur.

Sanırım daha fazla thread ve önbellek farkıyla Xeon daha mantıklı. Ancak Xeon işlemci DirectX 12 desteklemiyor aklında bulunsun çoğunlukla gereksiz ama ihtiyacın olur mu bilmiyorum.

Sanırım daha fazla thread ve önbellek farkıyla Xeon daha mantıklı. Ancak Xeon işlemci DirectX 12 desteklemiyor aklında bulunsun çoğunlukla gereksiz ama ihtiyacın olur mu bilmiyorum.
ChatGPT İ5'in oyunlarla daha uyumlu olduğunu ve tek çekirdek performansı sebebiyle İ5 diyor. Mantıklı mı bilemedim.

Xeon bir tık daha iyi denebilir. Çoklu çekirdek ve önbellek konusunda avantajlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…