DeXtr Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #1 4 kişilik bir aileyle duvarları kalın bir evde yaşıyorum. İnternetim çok kötü (50 MB) beni rahat oyun oynatacak kasmayacak internet önerir misiniz?
4 kişilik bir aileyle duvarları kalın bir evde yaşıyorum. İnternetim çok kötü (50 MB) beni rahat oyun oynatacak kasmayacak internet önerir misiniz?
bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.302 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #2 TurkNet aldığımdan beri pingim 9 falan 72 Mbps ile. Normalde 20 olması lazım ama 9 alıyorum garip bir şekilde.
TurkNet aldığımdan beri pingim 9 falan 72 Mbps ile. Normalde 20 olması lazım ama 9 alıyorum garip bir şekilde.
fxwestro Decapat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 1.459 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Adana, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #3 DeXtr dedi: 4 kişilik bir aileyle duvarları kalın bir evde yaşıyorum. İnternetim çok kötü (50 MB) beni rahat oyun oynatacak kasmayacak internet önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... TurkNet veya Superonline.
DeXtr dedi: 4 kişilik bir aileyle duvarları kalın bir evde yaşıyorum. İnternetim çok kötü (50 MB) beni rahat oyun oynatacak kasmayacak internet önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... TurkNet veya Superonline.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.363 Makaleler 8 Çözümler 180 11 Ağustos 2024 #4 fxwestro dedi: Superonline. Genişletmek için tıkla... Sansüronline demek istediniz sanırım, asla tavsiye etmem uzak durulması gerekiyor.
fxwestro dedi: Superonline. Genişletmek için tıkla... Sansüronline demek istediniz sanırım, asla tavsiye etmem uzak durulması gerekiyor.
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.698 Çözümler 98 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #5 DeXtr dedi: 4 kişilik bir aileyle duvarları kalın bir evde yaşıyorum. İnternetim çok kötü (50 MB) beni rahat oyun oynatacak kasmayacak internet önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... İnternet sağlayıcısı önermeye öneririz örnek TurkNet. Fakat altyapı, modem gibi önemli kriterler de var.
DeXtr dedi: 4 kişilik bir aileyle duvarları kalın bir evde yaşıyorum. İnternetim çok kötü (50 MB) beni rahat oyun oynatacak kasmayacak internet önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... İnternet sağlayıcısı önermeye öneririz örnek TurkNet. Fakat altyapı, modem gibi önemli kriterler de var.
erenvalencia Decapat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 986 11 Ağustos 2024 #6 fxwestro dedi: TurkNet veya Superonline. Genişletmek için tıkla... Oyun oynayan biri Superonline kullanmamalı. TurkNet Netspeed Türk Telekom iyidir.
fxwestro dedi: TurkNet veya Superonline. Genişletmek için tıkla... Oyun oynayan biri Superonline kullanmamalı. TurkNet Netspeed Türk Telekom iyidir.
Emre Nxt Centipat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 884 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #7 DeXtr dedi: 4 kişilik bir aileyle duvarları kalın bir evde yaşıyorum. İnternetim çok kötü (50 MB) beni rahat oyun oynatacak kasmayacak internet önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... 50 Mbps için TurkNet alınmaz. En iyi pingi sağlayan ve sabit fiyatlı Türk Telekom'un bu tarifesini sizin için önerebilirim. Evde İnternet Kampanyaları ve Paketleri | Türk Telekom Türk Telekom'un ayrıcalıklı evde internet dünyasına katılmak ister misin? Türk Telekom evde internet kampanyaları, paketleri ve fiyatları için hemen tıkla! bireysel.turktelekom.com.tr
DeXtr dedi: 4 kişilik bir aileyle duvarları kalın bir evde yaşıyorum. İnternetim çok kötü (50 MB) beni rahat oyun oynatacak kasmayacak internet önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... 50 Mbps için TurkNet alınmaz. En iyi pingi sağlayan ve sabit fiyatlı Türk Telekom'un bu tarifesini sizin için önerebilirim. Evde İnternet Kampanyaları ve Paketleri | Türk Telekom Türk Telekom'un ayrıcalıklı evde internet dünyasına katılmak ister misin? Türk Telekom evde internet kampanyaları, paketleri ve fiyatları için hemen tıkla! bireysel.turktelekom.com.tr