TheEgE4 Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 116 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #1 Merhaba. Bu yıl içinde iPad M4 almayı düşünüyorum ama Android tabletler de ilgimi çekiyor. Bütçe çok önemli değil. Oyun için alacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2025
Merhaba. Bu yıl içinde iPad M4 almayı düşünüyorum ama Android tabletler de ilgimi çekiyor. Bütçe çok önemli değil. Oyun için alacağım.
Jorji49 Picopat Katılım 9 Nisan 2025 Mesajlar 359 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #2 iPad.
wWalsh Centipat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 484 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Playstation 5 Cinsiyet Diğer 11 Ağustos 2025 #3 TheEgE4 dedi: Merhaba. Bu yıl içinde iPad M4 almayı düşünüyorum ama Android tabletler de ilgimi çekiyor. Bütçe çok önemli değil. Oyun için alacağım. Genişletmek için tıkla... Ben olsam iPad alırım uzun vadede en iyisi. Çoğu Android tablet bir yerden sonra kasıyor.
TheEgE4 dedi: Merhaba. Bu yıl içinde iPad M4 almayı düşünüyorum ama Android tabletler de ilgimi çekiyor. Bütçe çok önemli değil. Oyun için alacağım. Genişletmek için tıkla... Ben olsam iPad alırım uzun vadede en iyisi. Çoğu Android tablet bir yerden sonra kasıyor.
Carl CJ Johnson Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.965 Çözümler 13 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2025 #4 iPad.
TheEgE4 Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 116 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #5 wWalsh dedi: Ben olsam iPad alırım uzun vadede en iyisi. Çoğu Android tablet bir yerden sonra kasıyor. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünmüştüm arkadaşım samsung almamı önermişti saolun
wWalsh dedi: Ben olsam iPad alırım uzun vadede en iyisi. Çoğu Android tablet bir yerden sonra kasıyor. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünmüştüm arkadaşım samsung almamı önermişti saolun