Bütçe konusunda herhangi bir limit yok. En iyi İPS monitörü arıyorum. Herkes ASUS ROG Swift PG279Q söylüyor. Fakat bu monitör Eizo Foris 2735'den performans olarak daha mı iyidir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Paneller Arası Karşılaştırma Tablosu bu tablo doğru mu? @Recep Baltaş
En iyi görüntü sunan yerine, renklere göre karşılaştırma yapmak daha mantıklı olur. Misal, VA paneller siyah renkler konusunda daha iyidir gibi. Monitörden beklentilerinize göre farklılık gösterir bu durum.
Çoğu IPS monitörün oyun performansı gayet yeterli. Profesyonel olmadıkça bazı istisnalar hariç TN önermiyorum. Ki bu kişi grafik tasarım yapacak. TN düşünülmez bile.
Asus PA329Q öneririm. Gerçek 10 bit ve Adobe RGB'nin neredeyse tamamını gösteriyor.
Çoğu IPS monitörün oyun performansı gayet yeterli. Profesyonel olmadıkça bazı istisnalar hariç TN önermiyorum. Ki bu kişi grafik tasarım yapacak. TN düşünülmez bile.
Asus PA329Q öneririm. Gerçek 10 bit ve Adobe RGB'nin neredeyse tamamını gösteriyor.
Önerileriniz için çok teşekkürler. Fakat önermiş olduğunuz monitör ile PG279Q karşılaştırıldığında performans olarak hangisi daha iyi kalıyor. Dünya sıralamasına baktığımda PG279Q 1.sırada kalıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buna ek olarak çok fazla araştırmam dahilinde TN paneli IPS panele göre çok fazla sönük kalıyor.