Oyun için IPS Monitör Tavsiyesi

Apples

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği
Merhaba arkadaşlar 4 günden beri en iyi monitör hangisidir araştırıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Bütçe konusunda herhangi bir limit yok. En iyi İPS monitörü arıyorum. Herkes ASUS ROG Swift PG279Q söylüyor. Fakat bu monitör Eizo Foris 2735'den performans olarak daha mı iyidir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Paneller Arası Karşılaştırma Tablosu bu tablo doğru mu? @Recep Baltaş

Son düzenleme:
Tabloyu hiç beğenmedim. Ne bakımdan en iyi IPS? Kullanım amacı nedir?

En iyi görüntü sunan İPS ekran. Kullanım amacı Yüksek çözünürlükte reklam panosu tasarımı. Ek olarak CS GO oynama.

Dostum eğer oyun için tercih edeceksen TN panel öneriyorum. IPS panellerin performansı oyunlar için pek iç açıcı değil.

Eğer CS:GO oyununda rakiplerinden 1 adım önde olman gerekirse TN panel şart. Performans anlamında çok fark var.

Çoğu IPS monitörün oyun performansı gayet yeterli. Profesyonel olmadıkça bazı istisnalar hariç TN önermiyorum. Ki bu kişi grafik tasarım yapacak. TN düşünülmez bile.
Asus PA329Q öneririm. Gerçek 10 bit ve Adobe RGB'nin neredeyse tamamını gösteriyor.

Önerileriniz için çok teşekkürler. Fakat önermiş olduğunuz monitör ile PG279Q karşılaştırıldığında performans olarak hangisi daha iyi kalıyor. Dünya sıralamasına baktığımda PG279Q 1.sırada kalıyor.

Buna ek olarak çok fazla araştırmam dahilinde TN paneli IPS panele göre çok fazla sönük kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…