Oyun için klavye, mouse ve kulaklık önerisi

Bütçe
2000 TL

hasaneren75

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bugün sosyal medyada Attack Shark adlı bir marka gördüm. Bu markanın ürünleri kaliteli midir? Bir de şöyle bir klavye buldum fiyatı da uygun.
Sizce bu marka ve bu klavye nasıl? Sıkıntı çıkartır mı?
Ayrıca AliExpress ve Amazon'dan alışveriş yapmak güvenli midir?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240706_110106.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 54
bana soracak olursan böyle markalar yerine daha bilindik markaları tercih etmelisin.Örnegin; razer,logitech,corsair,asus vs. Amazon güvenli AliExpress konusunda bilgim çok yok şahsen ben güvenmiyorum.Ayrıca bütçen sadece klavye için mi ?

Ya o bilindik markalar pahalı biraz. Bütçemi de fiyatlar Amazon'da ve AliExpress'te uygun olduğu için tüm ekipmanlara göre ayarladım.

aynısından siparis ettim reis 19 da geliyo yani bilemiyorum normerde cok daha pahalı 300tl satmaları benide tedirgin ediyo

aynısından siparis ettim reis 19 da geliyo yani bilemiyorum normerde cok daha pahalı 300tl satmaları benide tedirgin ediyo
bu arada amazondan alişveriş yapabilirsin daha dün ürün aldım yarınında kapına getiriyorlar gayet iyi

Ya o bilindik markalar pahalı biraz. Bütçemi de fiyatlar Amazon'da ve AliExpress'te uygun olduğu için tüm ekipmanlara göre ayarladım.

Dostum, bu devirde nereden 300 TL'ye klavye bulacaksın bence biraz düşün şu anki ekonomide sadece 2000 TL'ye klavye satılıyor, yine de sen bilirsin

Bilindik markaya gerek yok klavye iyiyse sorun olmaz e yooso iyi bir firma zaten.

Ya başka klavyeler de var mesela benim kuzenimde Ajazz diye bir marka var yılardır kullanıyor ve Ajazz marka 700 TL civarlarında klavyeler var Ajazz nasıldır?

Bilindik markaya gerek yok klavye iyiyse sorun olmaz e yooso iyi bir firma zaten.

Ya iyidir de 300 TL olması kafamı karıştırdı farklı bir firma falan sattığı için mi acaba yoksa indirim mi çok iyi hesabı da yeni açtım ilk indirim falan diyor ondan mı acaba?

Attack Shark'ın fareleri güzel diyorlar ama emin olamadım onlar 800 TL. 1000 TL'ye de Logitech'in kablosuz modelleri var.

Hocam yeni hesap oluşturduğunuz için böyle indirimde diğer hesaplarda ne kadar bilmiyorum kesinlikle alınır.

Hocam yeni hesap oluşturduğunuz için böyle indirimde diğer hesaplarda ne kadar bilmiyorum kesinlikle alınır.

Yani çok dandik değildir değil mi?
Bir de bahsettiğim markanın fareleri hakkında bir bilginiz var mıdır acaba?

Ajazz iyi bir marka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…