5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.525 Çözümler 42 1 Temmuz 2023 #11 EASUN dedi: Bu aklımda ama bir de Gamenote KB866l modeli var tam boy olarak o nasıl dır sizce? Antighostink özelliği yok diye duydum. Genişletmek için tıkla... Mekanik değil.
EASUN dedi: Bu aklımda ama bir de Gamenote KB866l modeli var tam boy olarak o nasıl dır sizce? Antighostink özelliği yok diye duydum. Genişletmek için tıkla... Mekanik değil.
E EASUN Centipat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #12 562410 dedi: Mekanik değil. Genişletmek için tıkla... Hocam mekanik olması şart değil ama tabi ki mekanik daha iyidir. Ben fiyat açısından sordum eğer iyiyse kb866l modelini de alabilirim
562410 dedi: Mekanik değil. Genişletmek için tıkla... Hocam mekanik olması şart değil ama tabi ki mekanik daha iyidir. Ben fiyat açısından sordum eğer iyiyse kb866l modelini de alabilirim
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.474 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #13 EASUN dedi: Bu aklımda ama bir de Gamenote KB866l modeli var tam boy olarak o nasıl dır sizce? Antighostink özelliği yok diye duydum. Genişletmek için tıkla... Birisi membran ötekisi mekanik. Aralarında epeyce fark var alabiliyorsan dierya olanı al.
EASUN dedi: Bu aklımda ama bir de Gamenote KB866l modeli var tam boy olarak o nasıl dır sizce? Antighostink özelliği yok diye duydum. Genişletmek için tıkla... Birisi membran ötekisi mekanik. Aralarında epeyce fark var alabiliyorsan dierya olanı al.
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.525 Çözümler 42 1 Temmuz 2023 #14 EASUN dedi: Hocam mekanik olması şart değil ama tabii ki mekanik daha iyidir. Ben fiyat açısından sordum eğer iyiyse KB866l modelini de alabilirim. Genişletmek için tıkla... @Paper.C hocamın attığı daha iyi.
EASUN dedi: Hocam mekanik olması şart değil ama tabii ki mekanik daha iyidir. Ben fiyat açısından sordum eğer iyiyse KB866l modelini de alabilirim. Genişletmek için tıkla... @Paper.C hocamın attığı daha iyi.
E EASUN Centipat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #15 562410 dedi: @Paper.C hocamın attığı daha iyi. Genişletmek için tıkla... Paper.C dedi: Birisi membran ötekisi mekanik. Aralarında epeyce fark var alabiliyorsan dierya olanı al. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocalar bütçeyi artırabilirsem t68se modelini alırım direk
562410 dedi: @Paper.C hocamın attığı daha iyi. Genişletmek için tıkla... Paper.C dedi: Birisi membran ötekisi mekanik. Aralarında epeyce fark var alabiliyorsan dierya olanı al. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocalar bütçeyi artırabilirsem t68se modelini alırım direk