Oyun için klavye önerisi

Hocam Ajazz AK820'ye de istersen bir bak bir tanıdığımda vardı bende kısa bir süre de olsa kullandım tuş basma sesleri de güzel 3K küsur Amazon da vardı sadece eskiden şimdi Trendyol vs de de var.

12000 liralardan bahsediyoruz biz sen 3000 liralık ürün atıyorsun? Mantıklı mı bu?

12000 liralardan bahsediyoruz biz sen 3000 liralık ürün atıyorsun? Mantıklı mı bu?

F/P olarak kullandığım için yorum yaptım. 12K ya bana göre bir klavyeye çok fazla o yüzfen denediğim bir klavyeyi önerdim ha 12K'lık klavyeler de kullandım ASUS ROG Azoth ve claymore gibi ya da SteelSeries Apex Pro'ya da Logitech G915.

Tabii ki kişisel tercih ama kullandığım için arkadaş da ilk defa bu kadar para verecekse bence gerek yok tercih tabii ki geme kendisinin.

11 Bin vermeye değer mi bilemedim
bence güzel klavye rakiplerine göre daha düşük tepkime süresi var

Yurt dışı problem olmaz ise wooing klavyelere bakabilirsin.
keşke problem olmasa

Hocam Ajazz AK820'ye de istersen bir bak bir tanıdığımda vardı bende kısa bir süre de olsa kullandım tuş basma sesleri de güzel 3K küsur Amazon da vardı sadece eskiden şimdi Trendyol vs de de var.

Zaten W75'im var bu klavyeden kat kat daha iyi ve ben e sporsal bir setupa sahibim Superlight 2 SteelSeries Arctis Nova Pro falan bu klavyeyi alırsam gülünç durur hem burada ben F/P odaklı değil performans odaklı bir klavye istiyorum

Güzel klavye ama benim istediğim klavye hem tepkime hem hassasiyet olarak daha iyi görünüşüde güzel açıkçası.

Son düzenleme:
Bence güzel klavye rakiplerine göre daha düşük tepkime süresi var

Keşke problem olmasa

Zaten W75'im var bu klavyeden kat kat daha iyi ve ben e sporsal bir setupa sahibim Superlight 2 SteelSeries Arctis Nova Pro falan bu klavyeyi alırsam gülünç durur hem burada ben F/P odaklı değil performans odaklı bir klavye istiyorum

Güzel klavye ama benim istediğim klavye hem tepkime hem hassasiyet olarak daha iyi görünüşüde güzel açıkçası.

Bütçe çıkabilirsen buna bak derim.
Çıkamazsan buna bak derim.

Bence güzel klavye rakiplerine göre daha düşük tepkime süresi var.

Keşke problem olmasa.

Zaten W75'im var bu klavyeden kat kat daha iyi ve ben e sporsal bir setupa sahibim Superlight 2 SteelSeries Arctis Nova Pro falan bu klavyeyi alırsam gülünç durur hem burada ben F/P odaklı değil performans odaklı bir klavye istiyorum.

Hee varsa eğer zaten benim dediğim gerekli değil ben klavye yok ya da kötü o yüzden yeni bir klavye bakıyorsunuz diye öyle önerdim reis şimdiden hangisini alırsan hayırlı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı