TrCat Hectopat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 186 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 24 Mart 2021 #1 Arkadaşlar oyun modluyorum (Friday Night Funkin), müzik ekleyeceğim. Bana kolay ve bedava bir müzik yapma program önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar oyun modluyorum (Friday Night Funkin), müzik ekleyeceğim. Bana kolay ve bedava bir müzik yapma program önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 24 Mart 2021 #2 FL Studio. Çok kolay, bir kaç drum ve kick ile loop müzik bile yapılr dakikalar içerisinde.
TrCat Hectopat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 186 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 24 Mart 2021 #3 JohnConstantine dedi: FL Studio. Genişletmek için tıkla... Bedava mı?
Alperen Maçka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 2.102 Çözümler 2 24 Mart 2021 #4 Boomy diye site var yapay zeka yardımıyla beat yapıyor. TrCat dedi: Bedava mı? Genişletmek için tıkla... Bedava da kolay da değil.
Boomy diye site var yapay zeka yardımıyla beat yapıyor. TrCat dedi: Bedava mı? Genişletmek için tıkla... Bedava da kolay da değil.
Mavi Lotus Picopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 768 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #5
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 24 Mart 2021 #6 FL Studio ücretsiz versiyon.
TrCat Hectopat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 186 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 24 Mart 2021 #7 TrCat dedi: Bedava mı? Genişletmek için tıkla... Ben ücretli diye biliyorum? James Z. Hetfield dedi: FL Studio ücretsiz versiyon. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
TrCat dedi: Bedava mı? Genişletmek için tıkla... Ben ücretli diye biliyorum? James Z. Hetfield dedi: FL Studio ücretsiz versiyon. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 24 Mart 2021 #8 Alperen Maçka dedi: Bedava da kolay da değil. Genişletmek için tıkla... Kolay değil mi? Sol tarafta kategoriden alıp timeline'a atıyorsun sesleri ve kolay değil öyle mi
Alperen Maçka dedi: Bedava da kolay da değil. Genişletmek için tıkla... Kolay değil mi? Sol tarafta kategoriden alıp timeline'a atıyorsun sesleri ve kolay değil öyle mi
Alperen Maçka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 2.102 Çözümler 2 24 Mart 2021 #9 JohnConstantine dedi: Kolay değil mi? Sol tarafta kategoriden alıp timeline'a atıyorsun sesleri ve kolay değil öyle mi Genişletmek için tıkla... Sen rastgele DLC'siz fırlat sesleri. Ortaya çıkaracağın muhtemel çalışma ekte. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
JohnConstantine dedi: Kolay değil mi? Sol tarafta kategoriden alıp timeline'a atıyorsun sesleri ve kolay değil öyle mi Genişletmek için tıkla... Sen rastgele DLC'siz fırlat sesleri. Ortaya çıkaracağın muhtemel çalışma ekte. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 24 Mart 2021 #10 Alperen Maçka dedi: Sen rastgele DLC'siz fırlat sesleri. Ortaya çıkaracağın muhtemel çalışma ekte. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu bile güzel başlangıç ve rastgele oluşturulan sesler ile.
Alperen Maçka dedi: Sen rastgele DLC'siz fırlat sesleri. Ortaya çıkaracağın muhtemel çalışma ekte. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu bile güzel başlangıç ve rastgele oluşturulan sesler ile.