Oyun için kulaklık seçimi

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Ben önümüzdeki ay bi kulaklık alacağım ve alacağım kulaklık oyuncu tipi ve uzun süre kullanacağım türden olsun istiyorum. Kafamda 2-3 model var ama bide size danışayım dedim. Kulaklık alırken (özellikle oyun için) nelere dikkat etmem lazım? Mikrofon olması şart zira Skype, TeamSpeak gibi programları fazla kullanıyorum. Örnek olarak şu 2 modelden hangisini önerirsiniz? Maksimum 120 TL'lik bir şey alacağım.

PLANTRONICS - PLANTRONICS Gamecom 377 Gaming Kulaklık - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş

CREATIVE - CREATIVE Sound Blaster Tactic 3D Alpha Gaming USB Mikrofonlu Kulaklık - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş

Thermaltake'in kulaklıkları üst düzey ama 150-180 TL fiyatı var.

Vallahi iyice düşündükten sonra bi kulaklığa bu kadar para vermenin saçma olduğunu ve senin setten almay karar verdim Mert ^^. Zaten 1 ay önce Logitech G300 aldıydım şimdide G105 ve Sharkoon RHS200 alıcam. İncelemeleri okudum fiyatına göre iyi diyolar benimi işimi görsün sesi kessin rahat ettirsin sesimi temiz versin yeter ve tam aradaığım bu sanırım. Ama bu işler biraz da şans işi. Neyse linkini atayım beğenirsen alırsın sende. Yazada monitörü değiştiricem artık ^^

SHARKOON - Sharkoon RHS200 Mikrofonlu Kulaklık - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş

Ya bu kulaklık konusu kafamı çok irdeliyo... Çok kararsızım... Açıkçası şöyle tam pro işi değilde gamer kulaklık istiyorum ama 100tl vermekte fazla istemiyorum yani ancak çok çok tavsiye edilirse veririm o parayı öyle soyleyeyim. Standart kullanim olan şu iki kulakliktan hangisi daha iyidir?
SENNHEISER - Sennheiser PC 3 Chat Mikrofonlu Kulaklık (Siyah) - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş
LOGITECH - LOGITECH H250 GRAPH 981-000354 - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş

Yoksa bu tür kulakliklar seni kesmez derse şu ikisinden birini de alabilirim hangisini önerirsiniz?
PLANTRONICS - PLANTRONICS Gamecom 377 Gaming Kulaklık - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş
CREATIVE - Creative Fatal1ty Gaming Kulaklık - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş
Sizce ne yapmaliyim? Bunun üstüne G105 klavye alacağım. Sen söyle Mert nasıl klavye aydinlatmasi felan iyi mi bizzat kullaniyosun ona göre alıcam

Klavye gayet güzel. Aydınlatmanın sadece lacivert olmasını pek sevmedim ama genel olarak başarılı yazılımı ve hızlı makrolarıyla güzel bir klavye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…