The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 13 Kasım 2019 #21 49823 dedi: Evet bir sakıncası mı var? GUI tercih edenler olabilir bunda her hangi bir yanlışlık yok. Genişletmek için tıkla... Artık ne anladın bilmiyorum ama verdiğin cevaba düzgün yanıt verebilmemin imkanı olmadığını için boş geçeceğim.
49823 dedi: Evet bir sakıncası mı var? GUI tercih edenler olabilir bunda her hangi bir yanlışlık yok. Genişletmek için tıkla... Artık ne anladın bilmiyorum ama verdiğin cevaba düzgün yanıt verebilmemin imkanı olmadığını için boş geçeceğim.
4 49823 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2015 Mesajlar 1.079 Makaleler 2 Çözümler 11 13 Kasım 2019 #22 The Anorak dedi: Artık ne anladın bilmiyorum ama verdiğin cevaba düzgün yanıt verebilmemin imkanı olmadığını için boş geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Yazdığınız şey çok genel. GUI, Graphic User Interface demek. Yani grafik arayüzü bulunan bütün programları kapsar.
The Anorak dedi: Artık ne anladın bilmiyorum ama verdiğin cevaba düzgün yanıt verebilmemin imkanı olmadığını için boş geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Yazdığınız şey çok genel. GUI, Graphic User Interface demek. Yani grafik arayüzü bulunan bütün programları kapsar.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.573 Makaleler 1 Çözümler 81 13 Kasım 2019 #23 Oyun icin Linux le, Windowsla ugrastigindan daha az ugrasmayacaksin.