Oyun için M.2 SSD önerisi

Hocam 1tb için güzel bir fiyat gibi duruyor. Bir de fiyatlar sizce artar mı azalır mı?

Hocam 1tb için güzel bir fiyat gibi duruyor. Bir de fiyatlar sizce artar mı azalır mı?
Yılbaşından önce kapmaya çalışın hocam 1 1.5 civarı zam gelir.

Arkadaşlar 1 TB hangi SSD'yi önerirsiniz?

Wanhedaa hocamın dediği ürün de iyi hocam

Corsair'ın MP600 Core XT CSSD-F1000GBMp600cxt 1 TB PCI-e 4.0 Gen4 X4 NVMe M.2 SSD.

Samsung da 1TB 980 Pro MZ-V8P1t0bw 7000- 5100MB/s M.2 PCI-e NVMe Gen4 disk.
Bakabilirsiniz.
Hocam bilindik markalara bakın derim sürücülerinin durumlarına bakabilirsiniz bende Samsung 970 EVO vardı 500GB işimi bayağı bir gördü ve sürücüsü iyiydi.

NV3'e de bakabilirsiniz okuma yazma hızı olarak NV2'den önde ama kullanılan bellek kalitesi olarak NV2 daha iyi diye biliyorum (İkisindede DRAM yok.) 1TB NV2 takılı bilgisayarımda neredeyse tüm oyunlarımı oraya yüklüyorum sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorum. Bir de Kingston SSD Manager uygulamasını yükleyip yazılım güncellemesi vb yapabilirsiniz ne işe yarıyor bende bilmiyorum ama.

Hocam pek bilgim yokta bellek kalitesi ne oluyor? Eğer yazma okuma dan daha önemliyse NV2'yi tercih edebilirim.
KARŞILAŞTIRMA

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…