eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 20 Nisan 2021 #21 Bestty dedi: Pro'nun farkları oyuna etki etmeyen şeyler hocam, bence gereksiz yük. Genişletmek için tıkla... Bence de öyle, şu an Pro kullanıyorum Home kullansam da olur, kullanmadığım çok fazla gereksiz özellik var ve dediğiniz gibi boşa yük bindiriyor.
Bestty dedi: Pro'nun farkları oyuna etki etmeyen şeyler hocam, bence gereksiz yük. Genişletmek için tıkla... Bence de öyle, şu an Pro kullanıyorum Home kullansam da olur, kullanmadığım çok fazla gereksiz özellik var ve dediğiniz gibi boşa yük bindiriyor.
B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #22 Silinen üye dedi: Windows veya Ubuntu daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Linux işletim sistemleri birçok oyununu desteklememesi bir yana, daha az performans verdiğini kendim gözlemledim.
Silinen üye dedi: Windows veya Ubuntu daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Linux işletim sistemleri birçok oyununu desteklememesi bir yana, daha az performans verdiğini kendim gözlemledim.