Oyun İçin Mekanik Klavye Şart mı ?

Açıklaman için çok teşekkürler. Tt Meka G-Unit'in beyaz veya red switch edition'unu bulabilirsem alcam. Razer bu arada switch üretmiyor. Kailh switchler kullanıyor. Burada Kailh markasının logosunu görebilirsiniz.

Hiç bir farkı yok diyebiliriz kulaklık ve fare hariç ancak SteelSeries 6Gv2 bunu önerebilirim fiyat açısından uygun gibi.

Bu klavyeyi neden seçmediğimi açıklayayım. Tuşlar ledsiz ve lazer baskı değil. Bu yüzden tuşlar benim için ideal değil. Ben klavyeye nazik davranmam. Çok fazla agresif oynarım. Bu yüzden tuşlar çok çabuk silinir.

Orası öyle, burada üretimden kastım, Apple' ın üretmesi gibi. Çin' de üretiliyor ama Amerika' da dizayn ediliyor. Yanlış anlaşılma olmasın. Rica ederim.

Oyun için kullandığım için silinmesi sorun olmaz kullanılan tuş sayısı belli ezberlenmiş oluyor zaten.

Farenin dpi nin abartılı olması farenin iyi olduğu anlamına gelmez. Eline uyan bi fare ile rahat ettiğin bi klavyenin yerini ne mekanik klavye tutar ne de razer oyuncu faresi bana kalırsa tek farkı birinin ledli olması diğerinin olmaması ayrıca o 1 ms senin profesyonel bir oyuncu olmanı veya oyundan alacağın hazzı arttırmayacak brown tuş değilse başını ağırtacak olan yalnızca mekanik klavyenin sesi olacak. Bunlar tuzak he şekil yapıcam param var merağım var diyosan al fakat sana + bir şey katmayacak arkadaşımda razer blackwidow var o yüzden benden iyi oynuyor diyemezsin yeteneğin varsa oyunu gamepad ile bile oynayabilirsin. Basit bir örnek vereyim league of legends moba oyunu kitlesi bakımından türkiye de sevilecek bir oyun SAYILMAZ fakat kore sırlamasında 1. Olan apdo dopa kardeşimiz elindeki fare ve klavye microsoft un dandik seti ve eli alıştığı içinde stok yapmış ilerde bulamaz diye anlatabilmişimdir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…