MorgauS_0 Hectopat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 1.166 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F Msi H610M-E 16 Gb DDR4 Ram Msi Rtx 3060 Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #1 Merhaba, HyperX Cloud 3 kullanıyorum mikrofon yeri beni birazcık rahatsız ediyor ondan dolayı bir mikrofon arıyorum. Sadece oyun veya sohbet ıcın kullanacağım. Xrades Professional 2 li Stand Youtuber Gamer Tiktok Yayıncı Usb Rgb Mikrofon Seti M3 PRO WHH - Fiyatı, Yorumları sizce bu alınır mı? Bütçem 2500 TL.
Merhaba, HyperX Cloud 3 kullanıyorum mikrofon yeri beni birazcık rahatsız ediyor ondan dolayı bir mikrofon arıyorum. Sadece oyun veya sohbet ıcın kullanacağım. Xrades Professional 2 li Stand Youtuber Gamer Tiktok Yayıncı Usb Rgb Mikrofon Seti M3 PRO WHH - Fiyatı, Yorumları sizce bu alınır mı? Bütçem 2500 TL.
Hexcc Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 349 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #2 O kadar şişirildi ki şu mikrofon fiyatları Fifine önermek bile saçma kalıyor şu ülkede. Wraith'in son siteye eklediklerine bakılabilir.
O kadar şişirildi ki şu mikrofon fiyatları Fifine önermek bile saçma kalıyor şu ülkede. Wraith'in son siteye eklediklerine bakılabilir.
MorgauS_0 Hectopat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 1.166 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F Msi H610M-E 16 Gb DDR4 Ram Msi Rtx 3060 Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #3 Hexcc dedi: O kadar şişirildi ki şu mikrofon fiyatları Fifine önermek bile saçma kalıyor şu ülkede. Wraith'in son siteye eklediklerine bakılabilir. Genişletmek için tıkla... Onu alacaktım fakat stoğu yokmuş mecbur başka bakıyorum.
Hexcc dedi: O kadar şişirildi ki şu mikrofon fiyatları Fifine önermek bile saçma kalıyor şu ülkede. Wraith'in son siteye eklediklerine bakılabilir. Genişletmek için tıkla... Onu alacaktım fakat stoğu yokmuş mecbur başka bakıyorum.
Hexcc Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 349 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #4 MorgauS_0 dedi: Onu alacaktım fakat stoğu yokmuş mecbur başka bakıyorum. Genişletmek için tıkla... İkinci el Fifine A6 önerilebilir.
MorgauS_0 dedi: Onu alacaktım fakat stoğu yokmuş mecbur başka bakıyorum. Genişletmek için tıkla... İkinci el Fifine A6 önerilebilir.