Oyun İçin Mikrofon Önerisi

terlikmodem

Hectopat
Daha fazla  
Oyun için mikrofon alacağım Discord, Skype gibi yerlerde kullanacağım. Bir de klavyem mekanik Kalih kırmızı switchli klavye seslerini almaması lazım kaliteli ses gürültü engelleyici cızırtı olmayacak bir mikrofon önerilerinizi bekliyorum.

RAMPAGE SN-RM7X MASAÜSTÜ LED MİKROFON kullanıyorum gayet hoş ama normal mikrofon standartına göre biraz büyük her gün kullanıyorum arkadaşlarım sesimin gayet akıcı geldiğini söylüyor önerebilirim şu anda 57 TL biraz fiyatı artmış

Benim HyperX Cloud Core kulaklığımın mikrofonu bozuldu. Womic ile telefonu bağladım bilgisayara mis gibi kullanıyorum. Tavsiyem hiç boşuna gidip yüksek meblağlar vermeyin.

Aliexpress'ten 150 ₺ civarlarına standıyla beraber çok ucuza kondenser mikrofon sahibi olabilirsiniz.
Tahmini Teslimat Zamanı
Yanına mutlaka 1 dolar civarlarına satılan ses kartını almayı unutmayın.
Tahmini Teslimat Zamanı
Bende bu mikrofonu kullanıyorum.
Yanında gelen pop filter sayesinde klavye sesiniz çok azalıyor. Blue switch mekanik klavye kullanmama rağmen karşı tarafa çok nadiren sert basınca ses gidiyor. Red switch'in blue'dan daha az ses çıkardığını hatırlatayım.

Çok kaliteli mikrofon. İleride güç kaynağı bağlarsanız
Bunun gibi
Bir çok kaliteli mikrofon gibi ses alabilirsiniz. Ne işime yarar derseniz yayıncılık ve YouTuber'lık yapanlar için kaliteli bir seçenek.

Aliexpress'ten 150 ₺ civarlarına standıyla beraber çok ucuza kondenser mikrofon sahibi olabilirsiniz.
Tahmini Teslimat Zamanı
Yanına mutlaka 1 dolar civarlarına satılan ses kartını almayı unutmayın.
Tahmini Teslimat Zamanı
Bende bu mikrofonu kullanıyorum.
Yanında gelen pop filter sayesinde klavye sesiniz çok azalıyor. Blue switch mekanik klavye kullanmama rağmen karşı tarafa çok nadiren sert basınca ses gidiyor. Red switch'in blue'dan daha az ses çıkardığını hatırlatayım.

Çok kaliteli mikrofon. İleride güç kaynağı bağlarsanız
Bunun gibi
Bir çok kaliteli mikrofon gibi ses alabilirsiniz. Ne işime yarar derseniz yayıncılık ve YouTuber'lık yapanlar için kaliteli bir seçenek.

Bütçeniz 150₺ olduğuna göre yazımdaki mikrofon tam size göre.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı