Oyun için monitör önerisi

Sadece FPS olarak düşündüm.

O konuda iyi TN panel ama zaten o fiyat bandında IPS panellerde mevcut. Arkadaşın ileride renk canlılığından falan sıkıntı çekmesini istemem.

Görüntü olarak IPS her zaman daha iyidir

Hocam VA sadece CS, Valorant gibi oyunlarda değil, hiçbir zaman alınmaz.

Hocam fiyat acısından singleplayer oyunlar oynayacaksa belki alınır diye düşünmüştüm ben

Hocam fiyat acısından singleplayer oyunlar oynayacaksa belki alınır diye düşünmüştüm ben.

Hocam VA panellerin genelinde ghosting oluyor diye biliyorum. Ghosting çok sıkıntı.

Hocam VA panellerin genelinde ghosting oluyor diye biliyorum. Ghosting çok sıkıntı.
hocam ghosting single player oyunlarda o kadar değil ben sahsen pek online oyun oynamam, normalde bende VA panel alacaktım indirimde diye IPS aldım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

VA Panel daha çok doygun renkler gösterir IPS ise daha çok canlı renkler gösterir. Şahsen ben VA kullanıyorum ama değiştirme şansım olsa kesinlikle IPS alırım. İyi renk ayarıyla IPS daha iyi ama film falan da izlerim, hikayeli oyun oynarım vs. diyorsan VA da alabilirsin.

Hocam singleplayer oyunlarda çok sıkıntı çıkarmaz fakat burada VA panelin kaliteside önemli. Mesela kaliteli bir VA panelin ghosting konusunda çok da fazla sıkıntı çıkarıcağını sanmam.

Hocam singleplayer oyunlarda çok sıkıntı çıkarmaz fakat burada VA panelin kaliteside önemli. Mesela kaliteli bir VA panelin ghosting konusunda çok da fazla sıkıntı çıkarıcağını sanmam.

Hocam zaten ASUS vb markalardan alırsa sıkıntı cıkmaz ayrıca şu an bakmadım ama büyük ihtimmalle ASUS'un vardır 6000 altı VA monitörü arkadaş icin

Hocam zaten ASUS vb markalardan alırsa sıkıntı cıkmaz ayrıca şu an bakmadım ama büyük ihtimmalle ASUS'un vardır 6000 altı VA monitörü arkadaş icin.

Hocam var fakat zaten atmış olduğum IPS monitöre ya eşit ya da biraz daha düşük değerlerde ayrıca benim gördüklerimin hepsi 1 mse sahip tepki süresi olarak da eşit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…