Raxys Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 667 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #21 Hocam Tadicc dedi: Hocam var fakat zaten atmış olduğum IPS monitöre ya eşit ya da biraz daha düşük değerlerde ayrıca benim gördüklerimin hepsi 1 mse sahip tepki süresi olarak da eşit. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın görmemişim önerinizi
Hocam Tadicc dedi: Hocam var fakat zaten atmış olduğum IPS monitöre ya eşit ya da biraz daha düşük değerlerde ayrıca benim gördüklerimin hepsi 1 mse sahip tepki süresi olarak da eşit. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın görmemişim önerinizi
Tadicc Centipat Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 205 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 13400F 4060 Ti 8 GB 32 GB Ram Crucial p3 1 TB Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #22 Raxys dedi: Hocam. Kusura bakmayın görmemişim önerinizi. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah, hocam iyi sosyaller ve iyi akşamlar.
Raxys dedi: Hocam. Kusura bakmayın görmemişim önerinizi. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah, hocam iyi sosyaller ve iyi akşamlar.
Raxys Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 667 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #23 Tadicc dedi: Estağfurullah, hocam iyi Sosyaller ve iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Size de hocam iyi akşamlar
Tadicc dedi: Estağfurullah, hocam iyi Sosyaller ve iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Size de hocam iyi akşamlar
V valeron06 Femtopat Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #24 Hamza Aqs dedi: 2.si fena değil ama sen istediğin kriterleri yazarsan önerebilirim. Genişletmek için tıkla... hocam curved ve 27 olmasını istiyorum genelde oynayacagım oyunlar CS go valorant gta5 cod gibi oyunlar
Hamza Aqs dedi: 2.si fena değil ama sen istediğin kriterleri yazarsan önerebilirim. Genişletmek için tıkla... hocam curved ve 27 olmasını istiyorum genelde oynayacagım oyunlar CS go valorant gta5 cod gibi oyunlar