Oyun için Moondrop Jiu vs Moondrop Chu II

spancer

Megapat
Daha fazla  
Oyunlarda ses kasmak vs. için istiyorum. Chu 2 şuan TR'de yok yurt dışından anca alabilirim. Jiu ise TR'de mevcut. Sizce hangisi? Veya bu bütçeye TR'de tavsiye edebileceğiniz alternatif oyun için IEM kulaklıklar var mı?

Size bir diğer sorum ise UGREEN'in ses kartını kullanıyorum ve Jiu ise TR'de sadece USB-C olarak satılıyor. O yüzden önceliğim CHU idi fakat o da TR'de yok. Jiu alırsam ayrıyeten bir dönüştürücü almam gerekecek. Bir performans düşüşüne yol açar mı veya stereo + mikrofon şeklinde kullanabilirimiyim?

Bütçe: 1000-1250 TL

ShenzhenAudio'dan Moondrop Chu II DSP alabilirsin, Type-C girisli o ve mikrofonu da var. Type-C olmasi senin icin problem mi?
Aslında çok problem değil sadece ses kartını boşuna almış olurum.

Mesajından anladığıma göre Chu 2, Jiu'dan daha iyi sanırsam. Peki shenzenden alırsam vergilendirme nasıl oluyor? Bir de ne kadar sürede geliyor?

Hocam para biriktir Corsair HS80 Wireless al.
Kulakiçi arıyorum, kulaküstü büyük kulaklıklar beni çok yoruyor neden bilmiyorum alışkanlık olabilir ¯\(ツ)

Olabilir hocam.

Mesajından anladığıma göre Chu 2, Jiu'dan daha iyi sanırsam. Peki shenzenden alırsam vergilendirme nasıl oluyor? Bir de ne kadar sürede geliyor?
Chu 2 > Jiu > Chu 1

Chu 2'de basslar bariz bir sekilde daha iyi. Tizler ise Chu 1 ve Jiu kadar agresif degil. Biraz daha sicak calan bir kulaklik.

Shenzhen kismina gelirsek, oradan alisveris yapan bazi kisiler 2 haftada geldigini soyluyordu, bunun yaninda mail adresine mail yolluyorlar, maile cevap verirsen vergi odemiyorsun gibisinden bir sey demislerdi. Alti cizili kisimdan emin degilim, sadece gordugumu soyluyorum.

Anladım teşekkürler. Açıkçası oyun için alacağımdan baslar tizler çok fark eder mi bilmiyorum.

Shenzen işi için nasıl bir yol izleyebilirim? Bunun için bir rehber vs. var mıdır? Kulağa çok legal gelmedi de

Anladım teşekkürler. Açıkçası oyun için alacağımdan baslar tizler çok fark eder mi bilmiyorum.
Chu 2 oyun icin memnun edecektir diye dusunuyorum.
Shenzhen işi için nasıl bir yol izleyebilirim? Bunun için bir rehber vs. var mıdır? Kulağa çok legal gelmedi de.
Forumda Shenzhen'den alisveris yapan kisilerden bilgi alabilirsin, istersen ayri bir konu ac. Alternatif bir cozum de Aliexpress'ten almak.

Aslında yakın zamanda bir tanıdığım Almanya'dan gelecek ona bunu aldırsam çok daha mantıklı olur sanki.

USB Hub > USB to USB-C dönüştürücü > kulaklık şeklinde kullansam bir performans düşüşü olmaz değil mi? Stereo + Mikrofon olarak çalışması lazım bir de..

Acikcasi bu tur donusturuculerde kayip olur mu olmaz mi bilmiyorum, denemek lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…