Oyun için mouse mu yoksa kulaklık mı ?

Berke Taşyaran

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Mouse mu alayım ilk yoksa kulaklık mı? Mause alırsam razer mamba TE alıcam. Kulaklık alırsam hyperx cloud 2 almayı düşünüryorum. Oynadığım oyun türleri moba ve fps oyunları. Şimdiden teşekkürler.

Eğer arkadaşlarınla oyunlar oynuyorsan ve bu sırada sesli iletişim kuruyorsan kulaklık alman daha faydalı olabilir ama yok tek takılan bir oyuncu isen mouse tercih edilebilir.

fps oyunlarında her ikiside sana artı kazandırır. ikisinide fiyat/performans ürünü olarak alman daha mantıklı.yani mouse 250 tl , kulaklık 50 tl olması saçma . iki üründe sağlam olmalı , bu yüzden alacağın iki ekipmana da önem vermelisin

Kulaklik sandığın kadar fark etmiyor, mesela CS için öncelik sırası:
Fps > Monitör > Mouse/Pad > Kulaklık > Klavye.

Eğer özellikle GTA 5 Online oynuyorsan kesinlikle kulaklık. Çünkü arkadaşlarla vs. konuşurken kulaklık çok işe yarıyor. Ama mouse o kadarda önemli olmuyor. Mesela ben Everest SGM-X6 kullanıyorum. Kulaklığım ise Each Kotion G4000. Kulaklığım geldiğinden beri oyundan daha çok zevk almaya başladım çünkü hoparlörün veremedeği sesi kulaklık veriyor. Ama mouse ile alakalı hiçbir sorunum yok. Adam bana Minigun gelirken ben AK-47 ile adamı kafadan vurup öldürüyorum. Tabi ki GTA 5 Online için geçerli. Diğer oyunları bilemem.

Güzel kardeşim moba için mambayı seçmişsin ama eğer ben sağlam fpsciyim mobayı zevk için oynuyorum dersen g502 gibi 7 tuşlu mouselar işini görür mobaya ağırlık veriyorsan yada denk tutuyorsan mambada kötü bir seçim değil (mouse kaydırırken tuşlara basma ihtimalin var) fps oyunları için kulaklık vazgeçilmezdir ama ertelenebilir 10 20 tllik bir kulaklık seni 1 ay idare eder o 1 ayda 200 300 toplayıp g230 500 toplayıp g35 veya razer kraken , cloud 2 alabilirsin

Kesinlikle mouse , o olmadan oyun oynayamassın bir kere tabi kulakla oynayabiliyorsan başka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…