Oyun için MSI GE60 Apache

MSI GE60 Apache 2QD-1016XTR Intel Core i7 4720HQ 2.6GHz / Fiyatı

MSI GE60 arkadaşlar Call of Duty ve Battlefield rahat oynanır mı?
oynarsın ama bütün ayarları açtığında fps sınıra kadar düşer ayrıca yeni nesil oyunlar (gta 5, shadow of mordor gibi) yüksek ekran kartı belleği istiyor gta 5 full hd de 4gb ye yakın vram istiyor birkaç nesil sonranın oyunlarında yine ekran kartı gereksinimi duyableceğinizi düşünüyorum madem bilgisayara bu kadar para vermeyi göze aldınız laptop almayın adam gibi bi masaüstü pc toplayın derim ben.. tabi sürekli seyahat ediyorsanız oyunlarım da benle gelsin diyorsanız bilemem :).. 6gb vramli gtx970 de masaüstünde iyi gider tam bi fiyat performans kartı :) .. istediğinizde ekran kartını değiştirebilirsiniz uzun yıllar gider

Bence en uygun fiyatlı olan hangisiyse ona yönelin. Kasalı bilgisayara geçmeden önce kısa bir süre bu tarz bir notebook kullandım, tecrübelerime göre gaming notebook alırken gtx 960m f/p olarak en mantıklı kart. Bu arada ister 2 GB olsun, ister 4 GB isterse de 6 GB gtx 970m yine de bu laptop ekran kartları aşağı yukarı aynı performansı veriyor. Bunun sebebi de laptop ekran kartları daha düşük saat frekanslarında çalıştığı için 6 GB da olsa o belleği zaten dolduramiyor. Kısacası gtx 960m üzerinden gitmek gerekirse 2 GB ligi da 4 GB ligi da aynı performansa sahip. Çünkü ikisi de masaüstündeki gtx 750 ti ayarında bir kart, dolduramiyor belleklerini.

Bu arada dolar fena yükseldi. Bana göre 3000 TL değeri olan/olması gereken gtx 960m li laptoplar alt sınır 3500 olmak üzere marka değeri arttıkça 4000-4500 TL bandına kayıyor. Bu kadar parayı haliyle vermek istemezseniz eğer 2. El laptoplara bakın. Yeni 1-2 aylık cihazları 3000-3500 civarında satan çok insan var.

Rahat olarak oynarsınız ve GTA V'i de gayet güzel oynarsın, kasma falan olmaz kaldı ki GTA V çok iyi optimize edilmiş bir oyun GTA IV gibi vasat bir optimizasyona sahip değil. :)

Ayrıca dolar yükseldi ve ekonomistlere göre yükselmeye devam edecek gibi duruyor, vakit geçmeden 3800 TL ye ürünü alıyorsanız alın yoksa 4000 lira civarına kadar yolu var :D

MSI GE60 Apache 2QD-1016XTR Intel Core i7 4720HQ 2.6GHz / Fiyatı

MSI GE60 arkadaşlar Call of Duty ve Battlefield rahat oynanır mı?
MSI GS70 STEALTH PRO-097 Gaming Notebook
laptop dediğin ince olur taşıması kolay olur estetik olur dersen buna göz atman lazım kesenin ağzınıda açman lazım :) bu pc de eksik yok bende :) ssd sinin okuma hızı 1300mb civarı ekran kartı belleğide ileriye dönük yatırım olacaktır. inceliği ve hafifliğide büyük artısı masaüstü istemezsen bu bileşenlerden aşşağısıyla ileriye dönük oyunlarda sıkıntı yaşarsın :)

Rahat olarak oynarsınız ve GTA V'i de gayet güzel oynarsın, kasma falan olmaz kaldı ki GTA V çok iyi optimize edilmiş bir oyun GTA IV gibi vasat bir optimizasyona sahip değil. :)

Ayrıca dolar yükseldi ve ekonomistlere göre yükselmeye devam edecek gibi duruyor, vakit geçmeden 3800 TL ye ürünü alıyorsanız alın yoksa 4000 lira civarına kadar yolu var :D
biraz araştırma yaparsanız grafik ayarlarının yarısını kapatmadan rahat oynayamayacağını görürsünüz. gtx 970 gta 5 de tatminkar bir performans için sınırdır. ayrıca laptopta mobil versiyon olacak oda performansı etkiler saygılar :)

Bence en uygun fiyatlı olan hangisiyse ona yönelin. Kasalı bilgisayara geçmeden önce kısa bir süre bu tarz bir notebook kullandım, tecrübelerime göre gaming notebook alırken gtx 960m f/p olarak en mantıklı kart. Bu arada ister 2 GB olsun, ister 4 GB isterse de 6 GB gtx 970m yine de bu laptop ekran kartları aşağı yukarı aynı performansı veriyor. Bunun sebebi de laptop ekran kartları daha düşük saat frekanslarında çalıştığı için 6 GB da olsa o belleği zaten dolduramiyor. Kısacası gtx 960m üzerinden gitmek gerekirse 2 GB ligi da 4 GB ligi da aynı performansa sahip. Çünkü ikisi de masaüstündeki gtx 750 ti ayarında bir kart, dolduramiyor belleklerini.

Bu arada dolar fena yükseldi. Bana göre 3000 TL değeri olan/olması gereken gtx 960m li laptoplar alt sınır 3500 olmak üzere marka değeri arttıkça 4000-4500 TL bandına kayıyor. Bu kadar parayı haliyle vermek istemezseniz eğer 2. El laptoplara bakın. Yeni 1-2 aylık cihazları 3000-3500 civarında satan çok insan var.
değerli kardeşim youtubeden kartların gta 5 performanslarına bakın vramlarının ne kadar dolduğunu göreceksiniz o dedikleriniz eski oyunlar için geçerli artık ekran kartlarında (ileriye dönük olması isteniyorsa) vram önemlidir

@merttrkz Ayarları en son raddeye getirecekse haklısınız fakat ben onu düşünmeden yorum yapmıştım :) Sonuçta dizüstü bilgisayarlarını ve doları biliyoruz, şu an yamulmuyorsam 3800TL civarında hiç bir dizüstü bütün oyunları ultrada açamıyor.

@merttrkz Ayarları en son raddeye getirecekse haklısınız fakat ben onu düşünmeden yorum yapmıştım :) Sonuçta dizüstü bilgisayarlarını ve doları biliyoruz, şu an yamulmuyorsam 3800TL civarında hiç bir dizüstü bütün oyunları ultrada açamıyor.
evet laptopta oyunları yüksek ayarlarda oynamak ve ileriye dönük bir sistem almak için 3800 tl çok yetersiz bu yüzdende masaüstü sitem mantıklı ama arkadas sadece o iki oyunu oynayacaksa yüksek ayarda tam sınırında o laptopla oynar...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı