Oyun için MSI GE60 mı yoksa masaüstü bilgisayar mı almalıyım?

Bu sistemi alırsan tüm oyunları Ultra'da rahatlıkla oynarsın. OC yapmayacağınızı düşünerek K serisi işlemci eklemedim. Oldukça kaliteli 23.6" monitör ekledim fazla gelirse 21.5" tercih edebilirsin.

Son düzenleme:
jarox dostum sence msı ge60 tan performans alabılırmıyım teşekkür ederim

büyük ihtimal M.hakanın sistemini alıcam ama monıtor bıraz pahalı onu degıstırıcem daha ıyı ve ucuzunu toplarsan gönderirsen çok sevinirim iyi günler

MSI GE60'ın da kendi içinde pek çok farklı modeli var ama 3000 Lira bütçeye alabileceğiniz MSI'larda çoğunlukla GTX850M, 128 GB SSD, i7 4710HQ gibi donanımlar oluyor. Bunlar şimdilik yeterli, hatta çok iyi, ama aynı fiyata çok çok daha iyi bir masaüstü toplanır. Genişletme, güncelleme esnekliği de çok daha fazla olacağından uzun ömürlü olacaktır. Parçalardan biri arızalanırsa servislere tonla para dökmezsiniz ya da en kötü ihtimalle yeni bilgisayar almazsınız. Dizüstü zorunluluk değilse bence almayın.

jarox sistemıne baktım ve pek fazla performans alacagımı sanmıorum

Tabiki de masaüstü al oyun için gerekli bileşenler de varsa daha başka ne isteyesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…