Oyun için MSI Pulse 16 AI C1VFKG vs Gigabyte Aorus 16X 9SG

jelmander1905

Centipat
Daha fazla  
Oyun için hangisi daha iyi sizce?
MSI Pulse 16 AI C1VFKG-212xtr Intel Core Ultra 7 155h 32 GB 1TB SSD RTX 4060 FreeDOS 16" FHD+ 144Hz taşınabilir bilgisayar.

Son düzenleyen: Moderatör:
@jelmander1905 reis bende 16X var, bir ay olmadı alalı ben çok memnunum. Yani oyun için istediğine baz alarak bunu kesinlikle almanı öneririm.

@jelmander1905 reis bende 16X var, bir ay olmadı alalı ben çok memnunum. Yani oyun için istediğine baz alarak bunu kesinlikle almanı öneririm.

Hocam hakkında çok fazla şikayet okudum ariza vs servis de sıkıntılıymış biraz sanirim. Hiç bilmedigim bir marka kafam karişti.

Hocam hakkında çok fazla şikayet okudum ariza vs servis de sıkıntılıymış biraz sanirim. Hiç bilmedigim bir marka kafam karişti.

MSI servisi cok mu iyiymiş araştırdığınız kadarıyla?

Pulse 16 AI o fiyatı haketmiyor hem de donanım olarak çok daha geride. Aorus modeli tercih edin. Panel, kasa kalitesi, soğutma ve donanım olarak çok daha iyi bir cihaz.

MSI servisi cok mu iyiymiş araştırdığınız kadarıyla?

Onu bilemiyorum da şikayet var da çok fazla şikayet vardı Gigabyte'le ilgili ondan tereddut ettim biraz. Ben de hiç şans yok bir de bu elektronik aletlerde hep sıkıntı yaşadım ondan tirsiyorum.

Pulse 16 AI o fiyatı hak etmiyor hem de donanım olarak çok daha geride. Aorus modeli tercih edin. Panel, kasa kalitesi, soğutma ve donanım olarak çok daha iyi bir cihaz.

RAM 2 katı RAM önemli benim için FM oynuyorum çok fazla. İleride taktirmak masraflı olur mu acaba teknik servisi falan çok iyi değilmiş ondan tereddut ettim.

ram 2 katı ram önemli benim için fm oynuyorum çok fazla. ilerde taktirmak masraflı olur mu acaba teknik servisi falan çok iyi değilmiş ondan tereddut ettim
RAM fazla maaliyetli bir parça değil, taktırmaya gerek yok kendiniz de takabilirsiniz. Çocuk oyuncağı bir iş, basit bir YouTube videosu bile size fazlasıyla yardımcı olur. Aorus model 2x8 GB RAM şeklinde geliyor fakat, o iki RAM'ı satıp şu RAM'den iki tane alabilirsiniz:

Teknik servis olarak çokta kötü bir hizmet sunduğunu düşünmüyorum, laptop tarafında şikayet görmedim de diyebiliriz.

hocam cvplariniz çok teşekkür ederim. laptop çok anladigim bir şey degil. içinde gelen ramler kalsa yolladiginiz linkden 2 tane 16lık yerine direkt 32lik alsam onlari da taksam sorun yaşar miyim acaba neden direkt 32lik yerine 2 tane 16lık önerdiniz sormasi ayıp ?

@jelmander1905 Türkiyede kitlesi çok yok diye kötü sanılıyor ama aslında bayağı üst düzey bir marka.Globale göre baksan yurt dışında çok tercih ediliyor(sene içerisinde birden fazla ülkede yaşıyrum.)
Yinede zorla ikna etmeye çalışmayacağım.Pulse 16 Aİ oyun için almak bence biraz saçma işlemcisi onun için sayılmaz,aorusun ekranı çok daha iyi. 65k ya kadar daha mantıklı oyun için cihaz varmı biraz tartışılır.

Youtube da bunun hakkında videolar var daha verimli oluyor kısacası.

Aorus alın geçin hocam ekranı, ekran kartı daha iyi bu fiyat aralığında rakipsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…