Rewerse Centipat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #1 Selam. Arkadaşımla oyun yapmaya çalışıyoruz ve benim müzik ve ses efectleri yapmam lazım. Bunun için herhangi bir uygulama var mı? Ücretsiz olursa daha güzel olur.
Selam. Arkadaşımla oyun yapmaya çalışıyoruz ve benim müzik ve ses efectleri yapmam lazım. Bunun için herhangi bir uygulama var mı? Ücretsiz olursa daha güzel olur.
Sololiz Centipat Katılım 13 Ağustos 2024 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #2 Eğer azıcık da olsa kullanmayı biliyorsanız FL Studio işinizi mod paketleri ile görebilir.
Rewerse Centipat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #3 Sololiz dedi: Eğer azıcık da olsa kullanmayı biliyorsanız FL Studio işinizi mod paketleri ile görebilir. Genişletmek için tıkla... Fl e baktım biraz kurcaladım ama dosyayı kaydettikten sonra geri açamıyorum premium istiyor. Başka bir program var mı acaba bildiğiniz. Son düzenleme: 19 Eylül 2024
Sololiz dedi: Eğer azıcık da olsa kullanmayı biliyorsanız FL Studio işinizi mod paketleri ile görebilir. Genişletmek için tıkla... Fl e baktım biraz kurcaladım ama dosyayı kaydettikten sonra geri açamıyorum premium istiyor. Başka bir program var mı acaba bildiğiniz.