cyRen Femtopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #41 Dümdüz dedi: Yunan tanrıları listesine gir, bir adet Yunan tanrısı ismini seç, ismin yarısını al. Sonra bir tane daha Yunan tanrısı ismi seç. Onun da yarısını al, iki tane yarıyı birleştir al sana fıstık gibi nickname, çalıntı da değil. Genişletmek için tıkla... senin öylemi hocam
Dümdüz dedi: Yunan tanrıları listesine gir, bir adet Yunan tanrısı ismini seç, ismin yarısını al. Sonra bir tane daha Yunan tanrısı ismi seç. Onun da yarısını al, iki tane yarıyı birleştir al sana fıstık gibi nickname, çalıntı da değil. Genişletmek için tıkla... senin öylemi hocam
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.445 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 24 Mart 2021 #42 cyRen dedi: senin öylemi hocam Genişletmek için tıkla... Değil, delta'dan yola çıkmıştım ben.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 24 Mart 2021 #43 Rivadex dedi: Ben kafamda random kelimeler oluştururken bir anda aklıma gelmişti. AAA bak bu nick güzelmiş diye. Genişletmek için tıkla... Aynısı bende de oldu (ProtonV1). Havalı ve tek kelimeleri biraz değiştirerek bulabilirsiniz.
Rivadex dedi: Ben kafamda random kelimeler oluştururken bir anda aklıma gelmişti. AAA bak bu nick güzelmiş diye. Genişletmek için tıkla... Aynısı bende de oldu (ProtonV1). Havalı ve tek kelimeleri biraz değiştirerek bulabilirsiniz.
Miralay000 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 1.810 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #44 cyRen dedi: senin öylemi hocam Genişletmek için tıkla... Mitolojilere ilginiz var mı hocam ?
cyRen Femtopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #45 Silinen üye dedi: Æsir olabilir belki. Genişletmek için tıkla... bazı oyunlarda geçersiz karakter alabilir hocam
Silinen üye dedi: Æsir olabilir belki. Genişletmek için tıkla... bazı oyunlarda geçersiz karakter alabilir hocam
manirery Hectopat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 438 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #46 Bi kelime düşünüp google çeviriden farklı dillerdeki yazılışına bakıp öyle buldum
C3zzâr Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 742 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #47 Klavyeye kafa atım bu çıktı NOFE*L-fw gayet güzel.
cyRen Femtopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #48 Silinen üye dedi: Mitolojilere ilginiz var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Hayır daha çok modern nickleri seviyorum böyle bakınca keskin nickler anlatabildimmi bilmiyorum C3zzâr dedi: Klavyeye kafa atım bu çıktı NOFE*L-fw gayet güzel. Genişletmek için tıkla... spoex
Silinen üye dedi: Mitolojilere ilginiz var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Hayır daha çok modern nickleri seviyorum böyle bakınca keskin nickler anlatabildimmi bilmiyorum C3zzâr dedi: Klavyeye kafa atım bu çıktı NOFE*L-fw gayet güzel. Genişletmek için tıkla... spoex
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 24 Mart 2021 #49 cyRen dedi: Hayır daha çok modern nickleri seviyorum böyle bakınca keskin nickler anlatabildimmi bilmiyorum. Spoex. Genişletmek için tıkla... Notrox nasıl? Şimdi aklıma geldi.
cyRen dedi: Hayır daha çok modern nickleri seviyorum böyle bakınca keskin nickler anlatabildimmi bilmiyorum. Spoex. Genişletmek için tıkla... Notrox nasıl? Şimdi aklıma geldi.
cyRen Femtopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #50 C3zzâr dedi: Klavyeye kafa atım bu çıktı nofe*l-fw gayet güzel. Genişletmek için tıkla... Aradaki yıldız çıksa nofelix mesela. AXCHNEER dedi: Notrox nasıl? Şimdi aklıma geldi. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Dümdüz dedi: Değil, Delta'dan yola çıkmıştım ben. Genişletmek için tıkla... Diomes mesela Dionisos ve Hades'i birleştirdim.
C3zzâr dedi: Klavyeye kafa atım bu çıktı nofe*l-fw gayet güzel. Genişletmek için tıkla... Aradaki yıldız çıksa nofelix mesela. AXCHNEER dedi: Notrox nasıl? Şimdi aklıma geldi. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Dümdüz dedi: Değil, Delta'dan yola çıkmıştım ben. Genişletmek için tıkla... Diomes mesela Dionisos ve Hades'i birleştirdim.