Oyun için performans düşüşü yaşatmayacak kayıt programı önerisi

Efem

Hectopat
Yer
Edirne, Uzunkopru
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3 9100F / Asus H310M-K R2 / Asus GeForce GT 730 / HyperX DDR 4 CL 14 2133 MHZ / GIGABYTE GE-C420A-C2 420W / Acer X223W Q / KINGSTON SA400S37240G / 931GB Toshiba HDD
Arkadaşlar selamlar, iyi sosyaller herkese. Sizlere sorum su: Cok klasik bir soru sonuna kadar haklisiniz fakat bazi programlar bende duzgun calismamakta ve bir iki kriterim var. Su anki kullandigim kisilmis isletim sistemimden dolayi Medal kullanirken oyunlarda cokme donma yasiyorum. Ozel olarak test ettim Medal'dan kaynakli idi. Medal'in bana en buyuk faydasi 40-30 dakikalik klip almak yerine bir tusa basip son 30 saniyeyi kayit almasiydi. Bu tur bir program var midir? Mumkunse performans dususu saglamayacak. Teşekkürler simdiden.

hocam nvidianın kendi ekran kaydı çok sorunsuz ve güzel onu denemenizi öneririrm
Hocam Nvdia App'imi yoksa Experience'yimi kastediyorsunuz? Nvdia Appte direkt uygulamanin kendisi performans dususu yasastiyordu diye biliyorum.

Hocam Nvdia App'imi yoksa Experience'yimi kastediyorsunuz? Nvdia Appte direkt uygulamanin kendisi performans dususu yasastiyordu diye biliyorum.
ikisinde de var, experience'de canlı yayın bile yapabiliyordun.

ikisinde de var, experience'de canlı yayın bile yapabiliyordun.
Peki hocam benim icin onemli olan bir soru var, lutfen kizmayin ama performans dususu yasatiyormu?

Peki hocam benim icin onemli olan bir soru var, lutfen kizmayin ama performans dususu yasatiyor mu?

İstediğini kullan illaki etkisi olur bundan kaçamazsın. Tam çözümü ikinci bilgisayar alırsın, ana bilgisayarındaki görüntüyü ona aktararak çözebilirsin bu işi. Yayıncıların yaptığı iş bu.

İstediğini kullan illaki etkisi olur bundan kaçamazsın. Tam çözümü ikinci bilgisayar alırsın, ana bilgisayarındaki görüntüyü ona aktararak çözebilirsin bu işi. Yayıncıların yaptığı iş bu.
O zaman Nvdia App kullanacagim sanirsam hocam. Son anlarin kaydi alinilabiliyormu

Hiçbir şekilde performans düşüşü yaşamayacağım diye bir durum yok. Ya işlemci ya da ekran kartından bir şekilde bir miktar feragat etmeniz gerekiyor. Codec türüne göre ve bitrate değerine göre işleme yapar. AV1 en verimlisi şu an için. Eğer ki çamur gibi bir görüntü toplarsanız en iyi şekilde performansınızı alırsınız. Her ekran kartında farklı Codec tipi farklı performanslar sergiler. Ben performanslı ve güncel bir sistem kullandığım için en iyi bitrate ile en iyi görüntüyü aldığımda sorun çıkartmayan Insights Capture kullanıyorum oyun için. Sizde bir deneyin. Kullandığınız ekran kartına ve işlemciye göre en iyisini bulmaya çalışın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı