55superx Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 16 Mart 2020 #11 Samet İsmail ilgezdi dedi: İkinize de teşekkür ederim, 3700X Alıyorum ha bu arada, overclock oyunlarda yani minimum 25 FPS boostlayacaksa yaparım, yoksa yapmam. Sizce mantıklı mı? Bence 10 FPS falan yükseltirse hiç işlemciyi zorlamaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... O kadar fark etmez. Yapmasan da çok bir şey kaybetmezsin.
Samet İsmail ilgezdi dedi: İkinize de teşekkür ederim, 3700X Alıyorum ha bu arada, overclock oyunlarda yani minimum 25 FPS boostlayacaksa yaparım, yoksa yapmam. Sizce mantıklı mı? Bence 10 FPS falan yükseltirse hiç işlemciyi zorlamaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... O kadar fark etmez. Yapmasan da çok bir şey kaybetmezsin.
Samet İsmail ilgezdi Centipat Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 180 16 Mart 2020 #12 55superx dedi: O kadar fark etmez. Yapmasan da çok bir şey kaybetmezsin. Genişletmek için tıkla... Anladım, sağ olasın.
55superx dedi: O kadar fark etmez. Yapmasan da çok bir şey kaybetmezsin. Genişletmek için tıkla... Anladım, sağ olasın.
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.901 Çözümler 24 Yer Antalya 16 Mart 2020 #13 Samet İsmail ilgezdi dedi: İkinize de teşekkür ederim, 3700X Alıyorum ha bu arada, overclock oyunlarda yani minimum 25 FPS boostlayacaksa yaparım, yoksa yapmam. Sizce mantıklı mı? Bence 10 FPS falan yükseltirse hiç işlemciyi zorlamaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... FPS artışı oyundan oyuna (örneğin CS:GO'da bayağı fark eder, çünkü işlemci ağılıklı bir oyun) ve ekran kartına göre değişiklik gösterebilir.
Samet İsmail ilgezdi dedi: İkinize de teşekkür ederim, 3700X Alıyorum ha bu arada, overclock oyunlarda yani minimum 25 FPS boostlayacaksa yaparım, yoksa yapmam. Sizce mantıklı mı? Bence 10 FPS falan yükseltirse hiç işlemciyi zorlamaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... FPS artışı oyundan oyuna (örneğin CS:GO'da bayağı fark eder, çünkü işlemci ağılıklı bir oyun) ve ekran kartına göre değişiklik gösterebilir.