Oyun için RAM yükseltme

• Konuyu başlatan vnd3
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 626
Sisteminde ilk olarak geri kalacak komponent bence ekran kartın geleceğe dönük düşünüyorsan bence GPU limitlerini zorladığın bir sistemde RAM'lerini o kadar zorlayamabilirsin ben de 16 GB'lık RAM kullanıyorum ama compile sürelerinde bile oyunlardan daha fazla yüklendiğimde bile tam kapasite kullanamıyorum demek istediğim kısaca şu yüksek gereksinimlere sahip oyunlarda ilk olarak zorlanacak komponentin bence ekran kartın RAM'ler daha sonra olabilir.
3060Ti ekran kartı temin ettim hocam yurt dışından. Bu ay sonuna kadar gelmiş olur. O nedenle şu an RAM kaldı sadece benim gözümde.

3060Ti ekran kartı temin ettim hocam yurt dışından. Bu ay sonuna kadar gelmiş olur. O nedenle şu an RAM kaldı sadece benim gözümde.

Bunları önerebilirim.

Arkadaşlar ben hala RAM konusunu kapatabilmiş değilim. Anakart ve işlemcim sorunsuz şekilde 4000 Mhz destekliyorsa Ripjaws'ı 2500 liraya almayı düşünüyorum yarın. 4000 Mhz olan RAM'in
hafıza voltajı 1.4 V şu an sistemde kullandığım HyperX Fury 1.35V. Bu voltaj farkının da bir önemi olur mu bunu da cevaplarsanız sevinirim.

Anakart: MSI B450 Gaming Plus Max
İşlemci: Ryzen 5 5600x

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı