Sisteminde ilk olarak geri kalacak komponent bence ekran kartın geleceğe dönük düşünüyorsan bence GPU limitlerini zorladığın bir sistemde RAM'lerini o kadar zorlayamabilirsin ben de 16 GB'lık RAM kullanıyorum ama compile sürelerinde bile oyunlardan daha fazla yüklendiğimde bile tam kapasite kullanamıyorum demek istediğim kısaca şu yüksek gereksinimlere sahip oyunlarda ilk olarak zorlanacak komponentin bence ekran kartın RAM'ler daha sonra olabilir.
GSKILL 16GB (2x8GB) TRIDENT Z DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual kit RGB LED Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Arkadaşlar ben hala RAM konusunu kapatabilmiş değilim. Anakart ve işlemcim sorunsuz şekilde 4000 Mhz destekliyorsa Ripjaws'ı 2500 liraya almayı düşünüyorum yarın. 4000 Mhz olan RAM'in
hafıza voltajı 1.4 V şu an sistemde kullandığım HyperX Fury 1.35V. Bu voltaj farkının da bir önemi olur mu bunu da cevaplarsanız sevinirim.
Anakart: MSI B450 Gaming Plus Max
İşlemci: Ryzen 5 5600x
CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance RGB PRO Siyah 3600MHz CL18 DDR4 Dual Kit Ram en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CMW32GX4M2D3600C18 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.
GSKILL 32GB (2x16GB) RipjawsV Siyah DDR4 4000MHz CL18 1.40V Dual Kit PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da