Eski de olsa işimi gören bir PC var oyun için cihaz alacağım PS5 hem güçsüz hem pahalı hem oyun pahalı o yüzden onu eledim ya Series X'ya PC. PC alırsam biraz daha pahalıya gelecek ingilizcem oyun için yeterli. Xbox alırsam AAA oyunları hesap olarak alırım. Ayrıca Game Pass de alırım.
Eski de olsa işimi gören bir PC var oyun için cihaz alacağım PS5 hem güçsüz hem pahalı hem oyun pahalı o yüzden onu eledim ya Series X'ya PC. PC alırsam biraz daha pahalıya gelecek ingilizcem oyun için yeterli. Xbox alırsam AAA oyunları hesap olarak alırım. Ayrıca Game Pass de alırım.
PC alırsanız oyunlar ve Game Pass daha hesaplı olacağından farkı kapatır. Oyun kolu ile oynamak ve birçok rekabetçi oyundan yoksun olmak konsolun en büyük eksisi. Ben sistemlerden kendim de kullandığım RTX 3060 R5 5600X ikilisini öneriyorum. (Sisteminiz yeniyse konsol mantıklı)
i7 3600 diye bir işlemci yok hocam. i7 2600 diyecektiniz sanırım. Series X alıp şu anki işlemcinizi satıp i7 3770 yapabilir + daha iyi bir ekran kartı alabilirsiniz ciddi bir performans artışı olur.