M metin korkusuz Centipat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 44 25 Mart 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, oyun için iyi bir sistem toplamak istiyorum. Fikir verebilecek olan var mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2020
Merhaba arkadaşlar, oyun için iyi bir sistem toplamak istiyorum. Fikir verebilecek olan var mı acaba?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 25 Mart 2020 #2 Bütçeni belirtmezsen ve monitörün dahil olup olmadığını söylemezsen kimse fikir veremez.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.296 Makaleler 42 Çözümler 274 25 Mart 2020 #3 Jira dedi: Bütçeni belirtmezsen ve monitörün dahil olup olmadığını söylemezsen kimse fikir veremez. Genişletmek için tıkla... Şimdi biri zıplayıp 10 bin TL'lik sistem atar gider
Jira dedi: Bütçeni belirtmezsen ve monitörün dahil olup olmadığını söylemezsen kimse fikir veremez. Genişletmek için tıkla... Şimdi biri zıplayıp 10 bin TL'lik sistem atar gider
lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 25 Mart 2020 #4 Bütçe belirtilmeyen konuların onaylanmamasını diliyorum artık. Mithat Berhan dedi: Şimbi biri zıplayıp 10 bin TL'lik sistem atar gider Genişletmek için tıkla... 9900KS 2080 Ti sistem dizmeye başladım bile.
Bütçe belirtilmeyen konuların onaylanmamasını diliyorum artık. Mithat Berhan dedi: Şimbi biri zıplayıp 10 bin TL'lik sistem atar gider Genişletmek için tıkla... 9900KS 2080 Ti sistem dizmeye başladım bile.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 25 Mart 2020 #5 @Jira @Mithat Berhan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
@Jira @Mithat Berhan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et