Oyun için sistem toplama

İşletim sistemini de hesaba katarak böyle birşey çıkardım ortaya, ufak ekle çıkar önerilerinizi bekliyorum Özellikle ekran kartı konusunda kararsız kaldım..

Eski kasanızdaki güç kaynağı yeterli olmayacaktır bu listeye birde 750W 80+ PSU eklemeniz gerekiyor. Çünkü 7970 yüksek güç tüketen bir kart. Onun dışında gayet iyi.

Pekala şöyle birşey yapsam en son ve iki soru sorsam SSD'de okuma yazma hızına bakarak Sandisk seçtim, intel daha ucuz onu seçsem önemli bir fark olur mu? ve Bu parayı vermişken birazcık daha çıksam 2500'e doğru neyi daha üst seviyeye çıkarabilirim? Win8 yerine ekran kartı, soğutucu anakart yükseltilebilir denmiş mesela neler alınabilir öğrenirsem içim rahat edecek

Toplam (KDV Dahil):​
3.332,49 TL
*2.499,36 TL

680 ve HD 7970 çok iyi kartlar fakat ben 680 için ssd kapasitesini düşürmem. Önerdiğiniz PSU benim önerdiğim PSU'ya nazaran biraz daha pahalı. GTX 680 Crysis 3'te full ayarlarda sorun yaratabiliyor(daha az fps verme gibi). O yüzden önerdiğiniz sistemi gözden geçirin.

Önerdiğin PSU'nun kalitesi, sessizliği hakkında bilgin var mı? GTX680'in vermedi FPS'yi 7970'mi veriyor. Ben öneriyi yapmadan önce gözden geçiriyorum bu konu da bana akıl verme ve herkez kendi önerisini yapar karar alıcıya düşer. Bir daha önerdiğim sistemi sorgulama, yaptığım yanlışları ve yanlış yönlendirmeleri moderatörler görür gerekeni yapar. Daha dikkatli bakarsan SSD'yi de görürsün. 120GB bana yetiyor, belki o arkadaşa da yeter. Seçim onun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…