Oyun İçin Sisttem

Mythologic

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize Merhaba,

Dolar bu aralara uçuşta ama yinede önümüzdeki hafta siparişini verip artık bir sistem toplayacam butçe maksimum 4700. Sistem toplama konusun da çok usta değilim bu yüzden değerli görüşlerinize ihtiyacım var. Açıkçası 2 sistem arasında kaldım. Sizden ricam, öncelikle parçalar arasında uyum problemi var mı? (sonradan sıkıntı yaşamayalım:) ) Bide performans açısından bakmanız belki daha iyi performans yaratacak birşey önerirseniz memnun olurum şimdiden hepinize olumlu veya olumsuz dönüşleriniz için teşekkür ederim.

Sistem 1
upload_2015-1-24_21-52-1.png

Sistem 2

Birkaç parça aynı ancak temel bileşenleri farklı ;
upload_2015-1-24_21-59-12.png

Bir tarafım ileriye dönük olsun i7 olsun derken diğer tarafım oğlum oyun oynuyacaksın al i5 ve gtx980 ni bak keyfine diyor:(

Ssd samsung evo 840 250 gb degistir hdd wd green 4tb al senin icin daha mantikli olur klavye fare okadar para vermek mantiksiz bence dusuk maliyetli bisey sec sonuc ta 30 tl lik de ayni 300 tl likte

Beni 2. sistem daha çok cezbetti. İleriye dönük olması nedeniyle. Ama 2 tane 4gb RAM almanız daha mantıklı olur diye düşünüyorum. SSD konusunu arkadaşlar söylemiş zaten.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı