CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #11 Çok sıkmana gerek yok. Oyun nicki ise oynama tarzına göre bir nick bul. Örn: Fortnite nickim - Rowdy LoL nickim - IvernYordle Metin2 - XXDeliciXX Bedensel savaşçı idim evet.
Çok sıkmana gerek yok. Oyun nicki ise oynama tarzına göre bir nick bul. Örn: Fortnite nickim - Rowdy LoL nickim - IvernYordle Metin2 - XXDeliciXX Bedensel savaşçı idim evet.
Blackfox07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 3.853 Makaleler 5 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #12 Sen nickini seçmeyeceksin, nickin seni seçecek.
tornatezgahi Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Şubat 2021 #13 Dağ
Richarddd Femtopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #14 Benim hep kullandığım nick Richard, her oyunda bu nickli kullanıyorum.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 15 Nisan 2022 #15 Ramazan ayların da cs 1.6 girerken sürekli nickimi değiştiriyorum. Ama nickin bir kısmını değiştiriyorum. İftar da ne yemek olacağına göre ismimi değiştiriyorum hep İFTARAHAMBURGERVAR İFTARALAHMACUNVAR İFTARADOLMAVAR İFTARASARMAVAR Gibi. Boşluk bırakamıyoruz bu arada cs 1.6 da nick girerken. O yüzden birleşik yazıyorum.
Ramazan ayların da cs 1.6 girerken sürekli nickimi değiştiriyorum. Ama nickin bir kısmını değiştiriyorum. İftar da ne yemek olacağına göre ismimi değiştiriyorum hep İFTARAHAMBURGERVAR İFTARALAHMACUNVAR İFTARADOLMAVAR İFTARASARMAVAR Gibi. Boşluk bırakamıyoruz bu arada cs 1.6 da nick girerken. O yüzden birleşik yazıyorum.