N narzzz Femtopat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2023 #1 Python'da oyun yazmak için en temel kodlar nelerdir? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2023
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.173 Makaleler 3 Çözümler 83 10 Mart 2023 #2 narzzz dedi: Python'da oyun yazmak için en temel kodlar nelerdir? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Temel kodları size sıralayamayız. Python oyun konusunda düşük. Başka dil kullanmanızı tavsiye ederim.
narzzz dedi: Python'da oyun yazmak için en temel kodlar nelerdir? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Temel kodları size sıralayamayız. Python oyun konusunda düşük. Başka dil kullanmanızı tavsiye ederim.
Geliştirici Decipat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 1.014 Makaleler 1 Çözümler 1 11 Mart 2023 #3 Python yazılım dili ile oyun kodlamanız çok zordur. Onun yerine Unity kullanınız. Hem eğlenceli hem de vakit çok güzel geçiyor.
Python yazılım dili ile oyun kodlamanız çok zordur. Onun yerine Unity kullanınız. Hem eğlenceli hem de vakit çok güzel geçiyor.
N narzzz Femtopat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #4 Geliştirici dedi: Python yazılım dili ile oyun kodlamanız çok zordur. Onun yerine Unity kullanınız. Hem eğlenceli hem de vakit çok güzel geçiyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef bilgisayarım unity gibi programları kaldıracak kadar güçlü değil
Geliştirici dedi: Python yazılım dili ile oyun kodlamanız çok zordur. Onun yerine Unity kullanınız. Hem eğlenceli hem de vakit çok güzel geçiyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef bilgisayarım unity gibi programları kaldıracak kadar güçlü değil
Geliştirici Decipat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 1.014 Makaleler 1 Çözümler 1 11 Mart 2023 #5 narzzz dedi: Maalesef bilgisayarım Unity gibi programları kaldıracak kadar güçlü değil Genişletmek için tıkla... Anladım. Yine de tavsiyem bunun üzerine.
narzzz dedi: Maalesef bilgisayarım Unity gibi programları kaldıracak kadar güçlü değil Genişletmek için tıkla... Anladım. Yine de tavsiyem bunun üzerine.
N narzzz Femtopat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #6 Geliştirici dedi: Anladım. Yine de tavsiyem bunun üzerine. Genişletmek için tıkla... Aceba başka bir yolu varmı
Geliştirici dedi: Anladım. Yine de tavsiyem bunun üzerine. Genişletmek için tıkla... Aceba başka bir yolu varmı
Vez1fy Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 258 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #7 Godot kullanabilirsiniz. Kendine ait olan programlama dili oldukça Python benzeri. Tabii oyun motorunu açabilecek sistem gereksinimlerini karşılayabiliyorsanız.
Godot kullanabilirsiniz. Kendine ait olan programlama dili oldukça Python benzeri. Tabii oyun motorunu açabilecek sistem gereksinimlerini karşılayabiliyorsanız.