Lenovo H300 kullanıyorum uzun süreli kullanımda ağır geliyor boyun ağrıtıyor biraz hem de artık ne seste oynarsam oynayayım CS'de ayak seslerini duyamıyorum ya bende cidden sağlıksal bir sıkıntı var ya da kulaklık zaman içinde gitgide kötüleşmiş ses kasma konusunda nasıl olur bilemiyorum ama normal değil yaşadığım durum. Param çok yok o yüzden 1000 TL altına kapatacağım konuyu bu bütçeye kötü kulak üstü de bulunmaz ama bulunsa bile almak istemiyorum, IEM'ler çok övülüyor onlara da bir bakayım diyorum konfor açısından dağlar kadar fark eder diye düşünüyorum. Bulduğum seçenekler truthear gate, Moondrop chu 2, tangzu WAN er ve iyi mi bilmiyorum Moondrop quarks diye bir ürün daha gördüm. Ayrıca bu ürünlerden iyi verim alabilmek için ses kartı falan mı almam gerek şu anki jak girişim de rezalet olduğundan ses kalitesi etkileniyor olabilir Frisby marka bir kasanın önündeki jak girişini kulaklıkla gelen jak ayıracıyla kullanıyorum, hatta yüksek ihtimalle ondandır. Ucuzundan ses kartı mı neyse dediğim şey ondan da önerirseniz sevinirim. Oyun ve günlük kullanım için kullanacağım, müzik de dinlensin ses de kasılsın konforlu da olsun istiyorum. Müzik konusunda hassasım o yüzden oyunda iyi diğer yönleriyse kötü sayılabilecek bir şey istemiyorum. Kulağımın boyutu ne sınıfına giriyor bilmiyorum ama AirPods 2 boyutu benim için ideal, AirPods 3 boyutu biraz büyük geliyor kulağımı esnetiyor bayağı rahatsız edici oluyor.