scorpiol Kilopat Katılım 9 Ocak 2017 Mesajlar 63 Çözümler 1 7 Ağustos 2021 #1 Ben Google'da bir şey arıyorum. Site bilgisayar özelliklerini yazacağım o da bana oyun ayarları ya da şu Windows önerisi verse öyle site var mı? Umarım anlatabilmişimdir. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2021
Ben Google'da bir şey arıyorum. Site bilgisayar özelliklerini yazacağım o da bana oyun ayarları ya da şu Windows önerisi verse öyle site var mı? Umarım anlatabilmişimdir.
Y yedwave Kilopat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 591 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #2 Geforce Experience denediniz mi?
scorpiol Kilopat Katılım 9 Ocak 2017 Mesajlar 63 Çözümler 1 7 Ağustos 2021 #3 yedwave dedi: GeForce Experience'ı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Bakıyorum hemen musadenizle. scorpiol dedi: Bakıyorum hemen musadenizle. Genişletmek için tıkla... Bnım demek istedigim bu degil ki.
yedwave dedi: GeForce Experience'ı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Bakıyorum hemen musadenizle. scorpiol dedi: Bakıyorum hemen musadenizle. Genişletmek için tıkla... Bnım demek istedigim bu degil ki.