C Cyrix1 Decapat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar görseldede gösterdiğim özelliklere sahip bir VDS almayı düşünüyorum. Yeri geldiğinde 10 kişilik arkadaşlarla vs atacağımız bir sunucu. Dosya Ekleri adam kral.png 8,3 KB · Görüntüleme: 86
Arkadaşlar görseldede gösterdiğim özelliklere sahip bir VDS almayı düşünüyorum. Yeri geldiğinde 10 kişilik arkadaşlarla vs atacağımız bir sunucu.
K Kvothe Atreides Femtopat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 39 Yer Ankara 24 Ocak 2023 #2 Bize ne soruyorsunuz tam olarak anlamadım? Bu alacağınız VDS'in fiyatı nedir? Hangi oyun için sunucu açacaksınız?
Bize ne soruyorsunuz tam olarak anlamadım? Bu alacağınız VDS'in fiyatı nedir? Hangi oyun için sunucu açacaksınız?
C Cyrix1 Decapat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #3 Kvothe Atreides dedi: Bize ne soruyorsunuz tam olarak anlamadım? Bu alacağınız VDS'in fiyatı nedir? Hangi oyun için sunucu açacaksınız? Genişletmek için tıkla... Csgo için alıyorum bazen 10 kişilik sunucu açacağım.Bazende 10 tane hesabı aynı anda bi sunucuya sokacağım.
Kvothe Atreides dedi: Bize ne soruyorsunuz tam olarak anlamadım? Bu alacağınız VDS'in fiyatı nedir? Hangi oyun için sunucu açacaksınız? Genişletmek için tıkla... Csgo için alıyorum bazen 10 kişilik sunucu açacağım.Bazende 10 tane hesabı aynı anda bi sunucuya sokacağım.
Marthex Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 11 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #4 Cyrix1 dedi: Csgo için alıyorum bazen 10 kişilik sunucu açacağım.Bazende 10 tane hesabı aynı anda bi sunucuya sokacağım. Genişletmek için tıkla... Yanlış yapıyorsun. Bu özelliklerde CS:GO sunucusu açabilirsin doğru fakat bu sunucuya aynı anda 10 tane hesap sokamazsın. ( Eğer ki client'in yoksa ) Sunucu açmak için bile bu işlemci baya kötü. R9 5900X serisini öneririm.
Cyrix1 dedi: Csgo için alıyorum bazen 10 kişilik sunucu açacağım.Bazende 10 tane hesabı aynı anda bi sunucuya sokacağım. Genişletmek için tıkla... Yanlış yapıyorsun. Bu özelliklerde CS:GO sunucusu açabilirsin doğru fakat bu sunucuya aynı anda 10 tane hesap sokamazsın. ( Eğer ki client'in yoksa ) Sunucu açmak için bile bu işlemci baya kötü. R9 5900X serisini öneririm.