V VitaBrevis Picopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 144 21 Ocak 2021 #21 aliefe26321 dedi: Fiyat önemsiz ise bence pro al , çünkü ben pro kullanıyorum ve arkadaşımın bilgisayarında home var , karşılaştırmıştık oyunda pro kesinlikle daha iyi Genişletmek için tıkla... Sabah sabah iyi güldürdün esyal21 dedi: Home çok kötü oyunlarda 40 FPS alıyordum 8 GB RAM'le (eskiden) sonra Pro'ya geçtim 70 FPS oldu kesinlikle Pro Genişletmek için tıkla... Cidden ya bilgisayardan hiç anlamayan birisiniz ki ozaman yorum yapmayın, yada komiklik olsun diye yazıyorsunuz. Öyleyse kötü espri
aliefe26321 dedi: Fiyat önemsiz ise bence pro al , çünkü ben pro kullanıyorum ve arkadaşımın bilgisayarında home var , karşılaştırmıştık oyunda pro kesinlikle daha iyi Genişletmek için tıkla... Sabah sabah iyi güldürdün esyal21 dedi: Home çok kötü oyunlarda 40 FPS alıyordum 8 GB RAM'le (eskiden) sonra Pro'ya geçtim 70 FPS oldu kesinlikle Pro Genişletmek için tıkla... Cidden ya bilgisayardan hiç anlamayan birisiniz ki ozaman yorum yapmayın, yada komiklik olsun diye yazıyorsunuz. Öyleyse kötü espri