Bubblesx Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 366 Çözümler 2 Yer bolu Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Nisan 2023 #11 Rsmefaw dedi: Hocam ben arada sistemi İngilizce olarak da kullanıyorum SL o yüzden iyi bir seçim olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Education veya Pro kurun hizmetleri kapatın daha yüksek performans alabilirsiniz. Home sürümünde kısıtlama var.
Rsmefaw dedi: Hocam ben arada sistemi İngilizce olarak da kullanıyorum SL o yüzden iyi bir seçim olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Education veya Pro kurun hizmetleri kapatın daha yüksek performans alabilirsiniz. Home sürümünde kısıtlama var.
QuantumLane Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 628 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #12 Pro hocam.
Bubblesx Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 366 Çözümler 2 Yer bolu Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Nisan 2023 #13 QuantumLane dedi: Pro hocam. Genişletmek için tıkla... Education Pro'dan daha yüksek ve bedava onu da denemenizi tavsiye ederim.
QuantumLane dedi: Pro hocam. Genişletmek için tıkla... Education Pro'dan daha yüksek ve bedava onu da denemenizi tavsiye ederim.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.894 Makaleler 1 Çözümler 28 25 Nisan 2023 #14 Bubblesx dedi: Education Pro'dan daha yüksek ve bedava onu da denemenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Bedava nasıl oluyor hocam?
Bubblesx dedi: Education Pro'dan daha yüksek ve bedava onu da denemenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Bedava nasıl oluyor hocam?
Avenged Picopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 746 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #15 Rsmefaw dedi: Hocam ben arada sistemi İngilizce olarak da kullanıyorum SL o yüzden iyi bir seçim olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Kurulum yaparken dili seçebilirsin. Ancak sürekli geçiş yapıyorsanız sıkıntı. @Bubblesx, kısıtlama dediğiniz 3-5 iş için özellik ve gpedit. msc. Bir oyuncu için bir problem yaratmıyor.
Rsmefaw dedi: Hocam ben arada sistemi İngilizce olarak da kullanıyorum SL o yüzden iyi bir seçim olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Kurulum yaparken dili seçebilirsin. Ancak sürekli geçiş yapıyorsanız sıkıntı. @Bubblesx, kısıtlama dediğiniz 3-5 iş için özellik ve gpedit. msc. Bir oyuncu için bir problem yaratmıyor.
Bubblesx Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 366 Çözümler 2 Yer bolu Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Nisan 2023 #16 Kükreyen Deli Adam dedi: Bedava nasıl oluyor hocam? Genişletmek için tıkla... Azure'den öğrenci kaydı yapıyorsun bedava oluyor. Avenged dedi: Kurulum yaparken dili seçebilirsin. Ancak sürekli geçiş yapıyorsanız sıkıntı. @Bubblesx, kısıtlama dediğiniz 3-5 iş için özellik ve gpedit. Msc. Bir oyuncu için bir problem yaratmıyor. Genişletmek için tıkla... Ama oyuncu için Windows 10 Pro demesi daha havalı gelebilir.
Kükreyen Deli Adam dedi: Bedava nasıl oluyor hocam? Genişletmek için tıkla... Azure'den öğrenci kaydı yapıyorsun bedava oluyor. Avenged dedi: Kurulum yaparken dili seçebilirsin. Ancak sürekli geçiş yapıyorsanız sıkıntı. @Bubblesx, kısıtlama dediğiniz 3-5 iş için özellik ve gpedit. Msc. Bir oyuncu için bir problem yaratmıyor. Genişletmek için tıkla... Ama oyuncu için Windows 10 Pro demesi daha havalı gelebilir.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #17 ardanoir dedi: Atlas OS kurun. Genişletmek için tıkla... Modlanmış işletim sistemi kurmak istemiyorum.
ardanoir dedi: Atlas OS kurun. Genişletmek için tıkla... Modlanmış işletim sistemi kurmak istemiyorum.
Avenged Picopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 746 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #18 Bubblesx dedi: Azure'den öğrenci kaydı yapıyorsun bedava oluyor. Ama oyuncu için Windows 10 Pro demesi daha havalı gelebilir. Genişletmek için tıkla... Güldüm hocam ya çok sağolun. Gereksiz yüke hiç gerek yok.
Bubblesx dedi: Azure'den öğrenci kaydı yapıyorsun bedava oluyor. Ama oyuncu için Windows 10 Pro demesi daha havalı gelebilir. Genişletmek için tıkla... Güldüm hocam ya çok sağolun. Gereksiz yüke hiç gerek yok.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #19 Bubblesx dedi: Education veya Pro kurun hizmetleri kapatın daha yüksek performans alabilirsiniz. Home sürümünde kısıtlama var. Genişletmek için tıkla... Ne gibi kısıtlamalar var Home sürümünde?
Bubblesx dedi: Education veya Pro kurun hizmetleri kapatın daha yüksek performans alabilirsiniz. Home sürümünde kısıtlama var. Genişletmek için tıkla... Ne gibi kısıtlamalar var Home sürümünde?
Bubblesx Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 366 Çözümler 2 Yer bolu Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Nisan 2023 #20 Rsmefaw dedi: Ne gibi kısıtlamalar var Home sürümünde? Genişletmek için tıkla... Grup ilkesine direk girilmiyor mesela. Avenged dedi: Güldüm hocam ya çok sağ olun. gereksiz yüke hiç gerek yok. Genişletmek için tıkla... Evet ben Windows kullanmıyorum fyde OS veya Kali Linux en iyi performansı bunlar veriyor.
Rsmefaw dedi: Ne gibi kısıtlamalar var Home sürümünde? Genişletmek için tıkla... Grup ilkesine direk girilmiyor mesela. Avenged dedi: Güldüm hocam ya çok sağ olun. gereksiz yüke hiç gerek yok. Genişletmek için tıkla... Evet ben Windows kullanmıyorum fyde OS veya Kali Linux en iyi performansı bunlar veriyor.