Oyun için Windows 11 ISO önerisi var mı?

lemonatak

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar PlayStation alacaktım ama onun yerine PC de oyun oynayacağım. En hafif, yormayacak, oyunda yüksek FPS alabileceğim, önerebileceğiniz Windows ISO'su nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar PlayStation alacaktım ama onun yerine PC de oyun oynayacağım. En hafif, yormayacak, oyunda yüksek FPS alabileceğim, önerebileceğiniz Windows ISO'su nedir?

Windows 10 IoT LTSC 21h2. çünkü desteği uzun ve genel olarak çok hafif benim önerim budur ve soruumluluk almıyorum.

Windows 11 LTSC 24H2 kurup üzerinde atlas yaması kur. Windows 10 istiyorsan LTSC 21H2 üzerine atlas yaması kurarsın.

Windows 10 IoT LTSC 21h2.

Normal LTSC sürümüne göre daha kısıtlı ve programları kaldırmak lot sürümünde daha zordur. Bazıları hiç silinemeyebiliyor. Sistem çok kötü değilse lot LTSC önermem.

Windows 11 LTSC 24H2 kurup üzerinde atlas yaması kur. Windows 10 istiyorsan LTSC 21H2 üzerine atlas yaması kurarsın.

Normal LTSC sürümüne göre daha kısıtlı ve programları kaldırmak lot sürümünde daha zordur. Bazıları hiç silinemeyebiliyor. Sistem çok kötü değilse lot LTSC önermem.

Teziniz yanlış çünkü ana işletim sistemi olarak 1 yıldır bu sürümü kullanıyorum ve kaldırmada hiç sorun çekmedim. Hiçbir şey kısıtlı değil bence deneyip tekrar düşünmelisiniz. Gerekli debloat ayarları yapıldığında gerçekten mükemmel çalışıyor.

İstediğin ISO’yu kur ortalama veya ortalama üstü bilgisayarın var ise performans değişmeyecektir. Günümüz için yetersiz sistemin varsa modlu sürümleri deneyebilirsin. Windows 11 23H2 en sorunsuzu uudump sitesinden güncel 23H2 windows 11 home indirebilirsin.

Yakın zamanda 24H2 denedim, o da sorunsuz gözüküyor ancak DNS sorunu devam ediyor, çoğu DNS 24H2 de çalışmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı