Merhaba, laptop kullanıyorum ve genelde oynadığım oyunlar GTA V, Red Dead Redemption 2 vs.
Kardeşim Windows 11'den 10'a geçti ve daha iyi performans alıyor. Sizce hangisi iyidir?
Merhaba, laptop kullanıyorum ve genelde oynadığım oyunlar GTA V, Red Dead Redemption 2 vs.
kardeşim Windows 11'den 10'a geçti ve daha iyi performans alıyor. Sizce hangisi iyidir?
Şimdi Windows 10 daha iyi gibi gösteriliyor güncel falan diye. Ama Windows 10 daha iyi hem Windows 10 teması böyle yavaş yavaş tablete doğru gidiyor gibi.
Kardeşim Windows 11'den 10'a geçti ve daha iyi performans alıyor. Sizce hangisi iyidir?
kardeşim Windows 11'den 10'a geçti ve daha iyi performans alıyor. Sizce hangisi iyidir?
W11 ile W10 denedim. Hatta W11'den sonra W10'a geçtim. 'Bence' W10 daha stabil ve alışmışım gibime geldi. Benim tercihim W10'dan yana oldu. W11 diyenler de olur elbette.
Bilgisayara göre değişebilir ben ikisini de test ederdim. Sıkıcı olurdu 2 kere sil baştan yapmak ama kesin cevap alırsın. Benim laptopta mesela Windows 10 daha iyi. FPS olarak değil ama oyun dışı kullanımda nedense Windows 11 yavaş ayrıca CS'de ses sorunu çıkartıyordu.