Oyun için Windows 8.1 mi 10 mu?

TheHub

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
• Laptop: Hp Victus 16-S0024NT • İşlemci: AMD Ryzen 5 7640HS • Ekran kartı: Laptop Rtx 4060 • RAM: (2x8) 16 GB 5600 Mhz Ddr 5 • SSD: Samsung PM9A1 MZVL2512HCJQ PCI-Express 4.0 512 GB M.2 SSD
• Windows 10 Pro
•Mause: Bloddy A90
•Kulaklık: Gamepower Medusa Rainbow
Meslek
Öğrenci
RAM
8 GB Ram 1600 MHZ
SSD veya HDD modeli
HDD 465 GB SSD 240 GB
Ekran kartı
Nvidia Geforce 610M , İntel HD Graphics
Anakart
Lenovo mobil kart
İşlemci
İntel Pentium B960 2.20GHZ
Sorum belli, okumanızı tavsiye ederim. Hikayeyi baştan anlatayım...
RAM ve SSD var yukarıda görüldüğü gibi kaliteli. 10 denedim sistemde fakat güncel olduğu için FPS düşüktü 8.1, 7'ye göre aslında 7 çok iyi FPS veriyor ama sorunsuz artık kullanamıyorum ama oyun için halen süper ama sorunsuzda kullanamıyordum. 8.1 ise şu an kullandığım sürüm kendim modladığım memnunum aslında. Bunda da Update'siz sorunsuz kullanılmıyor yaptım mecbur neyse yeni tür oyunlarda bu da düşük FPS veriyor. CS:GO'da FPS düşük 10 ise o kadar sürüm denedim ki modlu modsuz say say bitmez fakat onda da FPS düşük ama stabil RAM'de artık 8 olduğu için sıkıntı çıkmıyordu ama onda da FPS düşüktü ve artık sıkıldım. 10 kullanmaz istiyorum LTSB 2016 da artık çok eskidi sırf bir işlemciden dolayı 10-11 kuramıyorum 11 geç zaten de 10 kullanılabilir bence. Bir de boşuna sistem geliştir değiş yazmayın geliştirdim ve 7'ye düş demeyin sürekli hata ile program kurmakla uğraşılmaz. 2 sorum var.

1. Neden bu tür sandy bridge işlemcilerde FPS düşük olur Windows 10'da.
2. Sorum zaten oyun özellikle CS:GO ETS 2 Minecraft için Windows 8.1'mi 10'mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bilgisayar geldiğinde hangi sürümdeydi?

Windows 10 LTSC 2019 gayet iyi. Custom ISO önermiyorum. Ne olduğu belli değil. İlla Custom ISO kullanacaksan kendin yap.

8.1 düşünmeden geç

modladığın sürümü paylaşabilirsen kullanabilir miyim

Hocam o zaman sana. Hafifletilmiş Windows 10 öneriyorum

Hocam o zaman sana. Hafifletilmiş Windows 10 öneriyorum.

Hafifletilmiş Windows'lar FPS'te pek yararı olmadı stabillikte oldu oda zaten SSD olduğu için var.

Öneriniz yok mu?

Modladığın sürümü paylaşabilirsen kullanabilir miyim?

Hocam yedeklemiyi yüksek ihtimal unuttumuş eski Windows'ta kalmış oda gitti yani maalesef yok ama isterseniz yapabilirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…