Oyun için Windows 8 Kullanmalı mıyım ?

Sadakatsiz

Hectopat
S.A arkadaşlar foruma yeni üye oldum ama arada bakıp çıkıyordum zaten kafamdaki soru işaretlerini silmek için üye oldum. Windows 7 Home Premium Kullanıyorum. Sizce windows 8'e geçmeli miyim? Bazı arkadaşlar windows 8 dokunmatikler için ideal diyor zaten ilk amacı telefonlar içinmiş sonra windows çifte kar yapmak için olayı büyültmüş diyor bazı arkadaşlar ve Windows 7 Oyun için optimize edildi diyorlar masaüstü için.

Sorum şu : Sizce Windows 8 Pro kullanmalı mıyım ? Ben çok oyun oynarım 7 mi daha performans sergiler oyun konusunda yoksa 8 mi ?

PC konusunda PC güzel oyun için topladım. Söyle kısaca bir gezim marka vermeden.

8 GB RAM
120 Gb SSD + 1 TB HDD
750 Watt PSU + 80
GTX760 Asus ekran kart

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8 açık ara önde bence ,en eski pcler bile 10-15 sn'de açılıyor .Hem Oyun hemde hız konusunda artış sağlar .Windows 8 Pro yükle yüklediğine pişman olmayacaksın emin ol :) .

Dostum yorumun için teşekkür ederim. En eski pc'derken? Zaten 2 yıl öncesine kadar yoktu w8 :D PC parçalarını diyorsan zaten çok kötü olsa kaldırmazdı en azından arkadaşımınki kaldırmadı :p

Bir bilgisayarda Windows 7 çalışıyorsa Windows 8 ondan daha iyi çalışır. Yalnız ilk paragrafta bazı arkadaşlarının Windows 8 ve 7 hakkında söyledikleri şeyleri okurken epey güldüm. Onlardan tavsiye alma bir daha bence sen. Burada sorarsın en doğrusunu öğrenirsin.

Teşekkürler yorumlar için windows 8 biraz daha iyi diyorsunuz :) Başka yorum yazan yok mu recep bey vardı forumda onunda cevap vermesini beklerdim :)

Ekleme : Ben sayfayı yenilemediğim için görmedim kusura bakmayın :D

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı