S Sadakatsiz Hectopat Katılım 21 Ağustos 2013 Mesajlar 34 23 Ağustos 2013 #11 Windows 8 temaları güzel de çok uğraştırıyor bir işlem yapmak için.
canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 23 Ağustos 2013 #12 Sadakatsiz dedi: Windows 8 temaları güzelde çok uğraştırıyor bir işlem yapmak için Genişletmek için tıkla... Yapma kardeşim. Ne uğraştırması ? Her şey metro arayüzünde. Gelişmiş arama özelliği sayesinde 2 tıklama ile her şey önünde.
Sadakatsiz dedi: Windows 8 temaları güzelde çok uğraştırıyor bir işlem yapmak için Genişletmek için tıkla... Yapma kardeşim. Ne uğraştırması ? Her şey metro arayüzünde. Gelişmiş arama özelliği sayesinde 2 tıklama ile her şey önünde.
Kamar33 Kilopat Katılım 26 Mayıs 2013 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2013 #13 Ben yıllarım XP kullanıcısı olarak Windows 8'e atladım. Hiçbir problem falan yaşamadım alışamamazlık falan. Zaten biraz kurcalarsan bitiyor her şey.
Ben yıllarım XP kullanıcısı olarak Windows 8'e atladım. Hiçbir problem falan yaşamadım alışamamazlık falan. Zaten biraz kurcalarsan bitiyor her şey.
M Mert Özdemir Ziyaretçi 23 Ağustos 2013 #14 Windows 8 oyun için en uygun işletim sistemidir çöp xp gibi değildir. Xp destekleyen oyunları vs hepsini açıyorsun "Uyumluk sorunu giderici" ile.
Windows 8 oyun için en uygun işletim sistemidir çöp xp gibi değildir. Xp destekleyen oyunları vs hepsini açıyorsun "Uyumluk sorunu giderici" ile.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 23 Ağustos 2013 #15 Sadakatsiz dedi: Windows 8 temaları güzel de çok uğraştırıyor bir işlem yapmak için. Genişletmek için tıkla... Çok mu uğraştırıyor? Gelmiş geçmiş en kullanışlı işletim sistemi.
Sadakatsiz dedi: Windows 8 temaları güzel de çok uğraştırıyor bir işlem yapmak için. Genişletmek için tıkla... Çok mu uğraştırıyor? Gelmiş geçmiş en kullanışlı işletim sistemi.
S Sadakatsiz Hectopat Katılım 21 Ağustos 2013 Mesajlar 34 24 Ağustos 2013 #16 Bir laf dedim az daha dayak yiyorduk Alışmadığım için öyle geldi galiba ama temaları çok sevdim herşey kare şeklinde D:
Bir laf dedim az daha dayak yiyorduk Alışmadığım için öyle geldi galiba ama temaları çok sevdim herşey kare şeklinde D:
canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 24 Ağustos 2013 #17 Sadakatsiz dedi: Bir laf dedim az daha dayak yiyorduk Alışmadığım için öyle geldi galiba ama temaları çok sevdim herşey kare şeklinde D: Genişletmek için tıkla... Windows 8 konusunda hassasız.
Sadakatsiz dedi: Bir laf dedim az daha dayak yiyorduk Alışmadığım için öyle geldi galiba ama temaları çok sevdim herşey kare şeklinde D: Genişletmek için tıkla... Windows 8 konusunda hassasız.