Oyun İçin Windows 8 vs Windows 10

Numbness

Kilopat
Arkadaşlar yakın zamanda bilgisayar toplayacağım. Ee buna işletim sistemi de almak lazım. Oyun amaçlı kullanacağım. Gerçi bu fark etmez diye düşünüyorum. Önerileriniz nedir ?

Windows 10 şuanda pek iyi değil optimizasyon sorunları var, güncellemelerde tam olarak tamamlanmış değil kısacası windows 10 tam olarak hazır değil.Fakat verdiğin para ileriye yönük olacağı ve uzun süre kullanacağın için windows 10'u alırsın beklersin.Yok ben tekrar alabilirim diyorsan eğer windows 8 alırsın.

Boşta 2GB ram kullanıyor windows 10, eğer 16gb ram varsa ram yönünden kurtarırsın.
UEFİ kurmayı unutma 100% disk sorunu ile karşılaşabilirsin.

Kim ne derse desin win 10 olmuş arkadaş . Hiç gördünüzmü microsoftun bu kadar kısa aralıklarla işletim sistemi çıkardığını. Win8 veya 8.1 tutmadı , kimse beğenmedi . Microsoft artık anladı karmaşık bir işletim sistemi yerine insanların editlenmiş bir win xp veya win 7 tercih ettiklerini . Win 10 hiç sorunsuz kullanıyorum hertürlü oyunuda çalıştırıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…