ProBurak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2016 Mesajlar 1.276 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2017 #1 Oyunlarda sürekli yazı yazarak anlaşamadığım için artık bir mikrofon almaya karar verdim. Yalnız kaliteli bir kulaklığım olduğu için mikrofonlu kulaklık almak istemiyorum. Yaka mikrofonları oyun için ideal midir sizce? Ucuz bir mikrofon işimi görür mü? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2017
Oyunlarda sürekli yazı yazarak anlaşamadığım için artık bir mikrofon almaya karar verdim. Yalnız kaliteli bir kulaklığım olduğu için mikrofonlu kulaklık almak istemiyorum. Yaka mikrofonları oyun için ideal midir sizce? Ucuz bir mikrofon işimi görür mü?
KaraKartalw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 1.446 Makaleler 14 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2017 #2 Yaka değilde şu masaya konulan mikrofonlar daha iyi olur diye düşünüyorum.
ProBurak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2016 Mesajlar 1.276 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2017 #3 KaraKartalw dedi: Yaka değilde şu masaya konulan mikrofonlar daha iyi olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Onu ben de düşündüm fakat bu sefer masada yer kalmıyor.
KaraKartalw dedi: Yaka değilde şu masaya konulan mikrofonlar daha iyi olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Onu ben de düşündüm fakat bu sefer masada yer kalmıyor.